witkacy17_ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam. Szukam jakiegos oprorgamowania ktore wykorzystywaloby (dawalo mozliwosc wyboru modulow glosu (w windowsie jest cos takiego jak microsoft sam )ja zdobylem realspeaka ) i chcailbym sie dowiedziec czy nie istnieje jakis program ktory daje mozliwosc wyboru tego modulu (bodajze SAPI to sie nazywa ) i wczytywania tesktu z pliku .txt ,badz .doc .Slyszalem ze cos takiego jest w open office ale tam nie mozna wybrac modulu i nie ma polskich liter... Za pomoc z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja do realspeak'a to używam "unispiker"- programi czyta to co je w schowku... i na dodatek jest to bardzo milutki głosek jakiejś facetki- która nawet po polsku umnie dobrze gadać. poza tym program sprawdza poczte- gada czy coś jest, jak równiez i godzine... tylko ja tam nie moge znaleźć... "wersja demonastracyja się zakoczyła..." :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 O nie wierze w to, ze ten program fajnie gada... i to po polsku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 czyli chyba go nie używałeś :wink: jedyne czego nie słychać, to interpunkcji... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...