azaz pl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kidy dzisiaj zobaczylem jakis topick o goracych mosfetach i radiatorach na nie to pomyslalem ze moim mosfetom tez sie przyda chlodzenie chociaz wacel bardzo sie nie grzeja (poprostu mi sie nudzilo) zrobilem cos takiego: czy ktos z was tez probowal raboic takie radiatorki ?? jakie byly efekty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 jak zrobiles takie radiatorki ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 reczna pilka do metalu :lol: tak serio to zrobilem je w warsztacie wujka taka pila do metalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 reczna pilka do metalu :lol:co sie śmiejesz :?: ja piłką ręczna bloki wodne robiłem, a taki radiatorek to banał - nie mówie, że zły ale banalny do wykonania. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 masz racje nie jest to trudne ale chodzilo mi o to czy ktos robil jakies inne konstrukcje a co do ciecia pilka do metalu to ja wycinalem nia miedz na blok z ogromniastego plaskownika (jakies 2 godziny ciecia nonstop) a blok robilem dlutem i wiertarka tez pare ladnych godzin wysmialem to dlatego ze trzeba by bylo byc niezlym lolkiem zeby dla jednego takigo radiatorka kupic pare pilek do metalu i poswiecic caly dzien na ciecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Cały dzień? no ja się znowu nie zgodze :lol: a brzeszczoty są stosunkowow tanie i trwałe. Ale nie ma to jak dremel, a że jestem Operatorem szlifierki kątowej to dla wprawionych w fachu polecam i to :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...