rcube Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 No wiec mi sie chyba udalo rozwiazac ten problem z grami :] Chyba ... :| Oczywiscie zegarek nadal sie spieszy ;] Wiec NFS:U mi rwalo jakos co kilka sekund : przerwa na ulamek sekundy ale widoczne (zwlaszcza podczas zakretow lub jak sie mijalo slupy)... pomimo ze klatki nie spadaly ponizej 35~40. W grach fpp (COD, rtcw:Et, Far Cry, ut2004) tego nie widzialem. Ostatnio bylem zmuszony zmienic stery 43.45 na najnowsze nvidii (56.72) do grafy ze wzgledu na problem z Far Cry ;) Acha moja grafa to gf4ti jakby co. Pierwsze wrazenia - 1500 smarkow mniej w 3dmarku niz na 43.45 :o No dobra ale za to Far Cry dziala oki, nie ma problemow z texturami i wogole jest wiecej fps'ow ;] Odpalam NFS:U i szok. Nie ma tych przyciec :) Tzn na samym poczatku ze 3 razy moze na ulamek sie grafa zatrzyma (podobnie jak na 41.09 tylko ze tutaj jest jeszcze zjebana grafa - slady opon) ale potem jest jush ok. Nie ma tych cholernych przyciec co 3 sekundy przez cala gre. I najwazniejsze, gierka zyskala jeszcze dodatkowe klatki (co najmniej 7). Mi te stery pomogly o dziwo ........ a ze mam teraz malo pkt w 3dmarku to lac ;] Gry chodza szybciej i pozbylem sie tych przyciec w nfs:u. Oby Wam pomoglo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 To wiele zmienia, dobrze ze nie kupiłem jeszcze tego NF7-S :D No wiec trzeba poczekać na KT880... Tylko jedno pytanie: czy to VIA Envy jest tak samo dobre jak Sound Storm? Czy trzeba dokupić Audigy?(buu). Głośniki to Logitech Z-640... a via kt600 jest jakieś niedopracowane, mało wydajne czy co? :) Soundstorm jest fajny. ale po tym jak w kilku grach dzwiek mi zanikał. kupiłem Audigy za 180 zł i jest lux. Nie oto chodiz zę złe itp, ale KT880 jednak troszke szybsze :) wiec wolę poczekać na nowe płytki :) A i czy na Audigy mozan zrobić moda Audigy 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...