Skocz do zawartości
magiko

Radeon 9700 i Epox 8rda3+. a skaczące gry

Rekomendowane odpowiedzi

No wiec mi sie chyba udalo rozwiazac ten problem z grami :] Chyba ... :|

Oczywiscie zegarek nadal sie spieszy ;]

Wiec NFS:U mi rwalo jakos co kilka sekund : przerwa na ulamek sekundy ale widoczne (zwlaszcza podczas zakretow lub jak sie mijalo slupy)... pomimo ze klatki nie spadaly ponizej 35~40.

W grach fpp (COD, rtcw:Et, Far Cry, ut2004) tego nie widzialem. Ostatnio bylem zmuszony zmienic stery 43.45 na najnowsze nvidii (56.72) do grafy ze wzgledu na problem z Far Cry ;) Acha moja grafa to gf4ti jakby co.

Pierwsze wrazenia - 1500 smarkow mniej w 3dmarku niz na 43.45 :o No dobra ale za to Far Cry dziala oki, nie ma problemow z texturami i wogole jest wiecej fps'ow ;]

Odpalam NFS:U i szok. Nie ma tych przyciec :) Tzn na samym poczatku ze 3 razy moze na ulamek sie grafa zatrzyma (podobnie jak na 41.09 tylko ze tutaj jest jeszcze zjebana grafa - slady opon) ale potem jest jush ok. Nie ma tych cholernych przyciec co 3 sekundy przez cala gre. I najwazniejsze, gierka zyskala jeszcze dodatkowe klatki (co najmniej 7).

Mi te stery pomogly o dziwo ........ a ze mam teraz malo pkt w 3dmarku to lac ;] Gry chodza szybciej i pozbylem sie tych przyciec w nfs:u. Oby Wam pomoglo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wiele zmienia, dobrze ze nie kupiłem jeszcze tego NF7-S :D  

No wiec trzeba poczekać na KT880...

Tylko jedno pytanie: czy to VIA Envy jest tak samo dobre jak Sound Storm? Czy trzeba dokupić Audigy?(buu). Głośniki to Logitech Z-640...

a via kt600 jest jakieś niedopracowane, mało wydajne czy co? :)

Soundstorm jest fajny. ale po tym jak w kilku grach dzwiek mi zanikał. kupiłem Audigy za 180 zł i jest lux.

Nie oto chodiz zę złe itp, ale KT880 jednak troszke szybsze :) wiec wolę poczekać na nowe płytki :) A i czy na Audigy mozan zrobić moda Audigy 2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi