Skocz do zawartości
spyker (banan)

Wszystiego najlepszego z okazji Wielkanocy

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji Wielkanocy życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia, pomyslnosci i oczywiscie smacznego jajka i mokrego dyngusa i jak najwiekszych wynikow w 3dmarku  :wink:

wzajemnie oraz dolaczam sie do zyczen

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z okazji Wielkanocy życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia, pomyslnosci i oczywiscie smacznego jajka i mokrego dyngusa i jak najwiekszych wynikow w 3dmarku  :wink:

wzajemnie oraz dlaczam sie do zyczen

Dołączona grafika

ale ladny kroliczek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego jestescie tak pesymistycznie nastawieni ?? dlatego ze wam sie w zyciu nie powodzi ?? przeciez tu nie o to chodzi trzeba sie cieszyc z tym ze Pan zmarwychwtal ze zrobil to za nas zebysmy i my mogli zmartwychwstac ja tez mam dolka wierzcie mi ale staram sie cieszyc ze zmatwychwstania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego jestescie tak pesymistycznie nastawieni ?? dlatego ze wam sie w zyciu nie powodzi ?? przeciez tu nie o to chodzi trzeba sie cieszyc z tym ze Pan zmarwychwtal ze zrobil to za nas zebysmy i my mogli zmartwychwstac ja tez mam dolka wierzcie mi ale staram sie cieszyc ze zmatwychwstania

jakbys mial tak z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e swieta jak ja to bys sie z niczego nie cieszyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi