[reSS] Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No ktos byl... pytal sie czy ja na tweaku pisalem o spalonym GF :) Przyznac sie bo mam dla tej osoby wazna wiadomosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Takie posty na przyszłość zamieszczaj na Oślej Łączce !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 To nic nie da. Juz nie od dzis widac tendencje do wsadzania wszystkich "waznych" topicow w HW, bo tak ludziom wygodniej. Tu zaglada najwiecej wiary, najwyzej pozniej przeprosza i beda czuli sie usprawiedliwieni. Ach, jak czasem patrze na taka polska mentalnosc to mnie szlag trafia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 To nic nie da. Juz nie od dzis widac tendencje do wsadzania wszystkich "waznych" topicow w HW, bo tak ludziom wygodniej. Tu zaglada najwiecej wiary, najwyzej pozniej przeprosza i beda czuli sie usprawiedliwieni. Ach, jak czasem patrze na taka polska mentalnosc to mnie szlag trafia... Bez urazy, ale powinenes jechac za granice zeby zobaczyc polska mentalnosc... Powinienes zobaczyc na zywo Polakow za granica... jest wtedy biezace porownanie z innymi nacjami... i wierz mi ze wypada fatalnie dla nas :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 "]Bez urazy, ale powinenes jechac za granice zeby zobaczyc polska mentalnosc... Powinienes zobaczyc na zywo Polakow za granica... jest wtedy biezace porownanie z innymi nacjami... i wierz mi ze wypada fatalnie dla nas :(Nie musze nigdzie jechac, zeby to wiedziec :/ Tu tez to widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Bez urazy, ale powinenes jechac za granice zeby zobaczyc polska mentalnosc... Powinienes zobaczyc na zywo Polakow za granica... jest wtedy biezace porownanie z innymi nacjami... i wierz mi ze wypada fatalnie dla nas :( No i ja czuje sie wlasnie urazony.Nie znaczy ze jakis odlamek spoleczenstwa zachowuje sie zle to juz trzeba do wszystkich to dopisywac. A polonia za granica z mentalnoscia ma wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 To nic nie da. Juz nie od dzis widac tendencje do wsadzania wszystkich "waznych" topicow w HW, bo tak ludziom wygodniej. Tu zaglada najwiecej wiary, najwyzej pozniej przeprosza i beda czuli sie usprawiedliwieni. Ach, jak czasem patrze na taka polska mentalnosc to mnie szlag trafia...Nie zgodze sie, ostatnio spotykam sie z takim samym zainteresowaniem Osla Laczka jak i H&P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 "] To nic nie da. Juz nie od dzis widac tendencje do wsadzania wszystkich "waznych" topicow w HW, bo tak ludziom wygodniej. Tu zaglada najwiecej wiary, najwyzej pozniej przeprosza i beda czuli sie usprawiedliwieni. Ach, jak czasem patrze na taka polska mentalnosc to mnie szlag trafia... Bez urazy, ale powinenes jechac za granice zeby zobaczyc polska mentalnosc... Powinienes zobaczyc na zywo Polakow za granica... jest wtedy biezace porownanie z innymi nacjami... i wierz mi ze wypada fatalnie dla nas :( Haha, dokładnie - właśnie wróciłem z Niemiec, siedziałem tam dwa miesiące i wiem z doświadczenia że Polaków za granicą widać i słychać ze sporej odległości, i niestety nie są to przyjemne obrazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 "] To nic nie da. Juz nie od dzis widac tendencje do wsadzania wszystkich "waznych" topicow w HW, bo tak ludziom wygodniej. Tu zaglada najwiecej wiary, najwyzej pozniej przeprosza i beda czuli sie usprawiedliwieni. Ach, jak czasem patrze na taka polska mentalnosc to mnie szlag trafia... Bez urazy, ale powinenes jechac za granice zeby zobaczyc polska mentalnosc... Powinienes zobaczyc na zywo Polakow za granica... jest wtedy biezace porownanie z innymi nacjami... i wierz mi ze wypada fatalnie dla nas :( Haha, dokładnie - właśnie wróciłem z Niemiec, siedziałem tam dwa miesiące i wiem z doświadczenia że Polaków za granicą widać i słychać ze sporej odległości, i niestety nie są to przyjemne obrazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...