MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 chciałem sobie zafundować bmx-a z 4 pegami czyli coś a'la wyczynowy skoczek ma być. Czy ktoś ma taki sprzęcior albo się zna ? Jaki rowerek dla człowieka 198cm? -- czy to odgrywa jakąś rolę w ogóle ? (bmx-y z reguły małę są :) ) np: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23405440 czy taki jest ok? [ 4 dni do końca !! :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Po pierwsze jaką chcesz uprawiać odmianę kolarstwa, bo jak dirt to pegi ci nie będą potrzebne :wink: A ten BMX z allegro jakoś mi nie pasuje, "Rotator Kierownicy" :mrgreen: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Nie znam się, ale może bracie to ci pomoże: www.bikeworld.pl/ www.bmxonline.com/ www.bmxair.com/ www.bmx-er.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 totalnie sie na tym nie znam... ale raz przejechalem sie na bmx-ie kumpla wlasnie z pegami no i ustalem na tym z jednym obrotem kierownicy ("rotator kier. ?!") To raczej zwykły freestyle. (ale ważne skakanie na nim - więc czy np. rama wytrzyma-koła - jaka opona) taaa wiem po zdjeciu ciezko wydedukowac czy spelni rower te wymagania - ale ja chyba bardziej potrzebuje mentora, ktory mnie poprowadzi dalej ta sciezka i potwierdzi wybor bmx-a. :) :) :) UPDATE: STREET W Stanach, Street jest najpopularniejszą odmianą BMX-u i dla tego być może w Streecie jeżdżą takie sławy jak Dave Mirra. Street jak sama nazwa wskazuje jest to jazda po ulicy. Do trickowania wykorzystywane są ławki, schodki, poręcze i murki, oprócz tego robione są "sztuczne" streety wyposażone w hopki, pojedyncze rampy i rurki do slaedowania. W streecie wykonuje się około 40 pojedynczych tricków, które podobnie jak w Flatlandzie można łączyć i tworzyć swoje własne kompozycje. Street jest więc możliwy do wykonywania przez każdego, bo przecież w każdym mieście są jakieś wyższe schodki, przysklepowe barierki czy bardziej strome górki w parku. +FLATLAND - triki [chyba to ma być - w przyszłości rzecz jasna] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nie kupuj tego z allegro, jezeli chcesz na nim naprawde wyczynowo jezdzic to on ma cienka rame to takiej jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nie kupuj tego z allegro, jezeli chcesz na nim naprawde wyczynowo jezdzic to on ma cienka rame to takiej jazdycienka nie znaczy malo wytrzymala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 już raczej dojdzie do transakcji: Całość zamknie się w 500zł. Sądzicie że dobra cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 już raczej dojdzie do transakcji: Całość zamknie się w 500zł. Sądzicie że dobra cena ? no niezla cena nawet :) kurcze moze sie sam wezme za te bmx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 juz po wszystkim, kupiłem ... pod koniec tygodnia powinienem go mieć :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...