kamyk69 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 jak w temacie - powiem ze zalezy mi na ciszy i w miare wygodnym montazu i demontazu elementów ( dyski , karty rozszezeń itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Antec Plus View 1000 AMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Chieftec. Model w zależności od Twoich upodobań estetycznych. Wszystkie są tak samo funkcjonalne. Jedyna róznica to panel przedni. Ja mam MX-01-BD-U i jestem zachwycony. Ergonomia montażu jest idealna, kupe miejsca w środku, nic ze soba nie koliduje, nie zawadza. Jedyna wada, to troche zbyt słabe mocowanie przednich drzwi. Za 480 PLN powinni sie trochę bardziej postarać. Zasilacz jest cichutki (ja mam model Dual Fan, w standardzie jest z pojedynczym wentylem) i chłodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Polecił bym Thermaltake ale nie wiem czy do 500zł znajdziesz jakąs :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Polecił bym Thermaltake ale nie wiem czy do 500zł znajdziesz jakąs :/ Pozdrawiam eee odpustowa buda :? kamyk69 bierz chiefteca . jaki model to juz zalezy od ciebie i twojego gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Przeciez chieftec nie jest cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 chieftec'a Dragona ALU (mam) albo "ciezszego" BX'a pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...