Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Hej Jaką macie temp na płycie SiS645 (ew dx) Ja mam dziś ok 40-43 i nie wiem czy to o.k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ja mam 33-35 po zainstalowaniu dodatkowego wentylatorka do obudowy, wcześniej było 38 (przy otwartej obudowie) i 40 (przy zam.). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mi temp. dochodzi do 42C przy full load a bios pokazuje 34C! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mam dziwne wrażenie, że moja płyta główna zaniża temp. Temp. na procesorze max. 36*C i w obudowie 34*C. Dodam, że radiator na procesorze przy 36*C wyczywalnie cieplejszy od otoczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 hej jeśli jest wyczuwalnie cieplejszy od otoczenia to chyba jest więcej niż 36 a te 36 to przy full load?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 hej jeśli jest wyczuwalnie cieplejszy od otoczenia to chyba jest więcej niż 36 a te 36 to przy full load?? No właśnie nie jest wyraźnie cieplejszy... Więc ogólnie to te 36*C to jest max. jaki udało mi się uzyskać :-) Testowałem 3DMarkiem w Soft, HotCPU Testerem, Q3A i tak dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 jeśli tak to nieżle ja przy o.k 3000 obrotach V7+ mam 50 max ale mobo ok 39-43 i nie wiem czy to dużo; przy jakiej temp mobo zaczynają się zwiechy???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...