Songoku Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam pytanko co do tych osłon. Ma ktoś je i jak one wyglądają dokadnie, bo na zdjęciach z skelpu angeli niewiele widać. A i jakeij średnicy kupić na kable do hdd/cdrom ,bo zmierzyęłm i wyszło że te 10mm sstarczy lekko, ale jak jest w praktyce to nei wiem. Na kabel do płyty to 20mm chyba mósi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hmmm jezeli ci chodzi o te plastikowe oslonki Uv reactive to ja je mam te 10 mm i sa spoko mnie tam i na kabel do plyty 10 weszla :) przynajmniej nie wije sie duza 'rura' po budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 no to spoko biore te 10mm .A mówisz żę wcisnoęłś też 10mm na głowny kabel ?? ,jeśli tak no to spoko ale ja wezme sobie 14mm.A jak one wyglądają, jakieś miękkie są ,gładkie czy pofalowane ?? . Super jak by ktoś dokąłdne zdjęcie mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Sa plastikowe i to jest lipa.. Jakby byly z takiego tworzywa jak ten czarny w zasilce chieftec'a to byloby super.. Jest troszke o nich na forum moded-kompz.net, wiec proponuje tam poczytac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 no czytołech i podobno do du** .Kurde te osłonki z lin są fajne ale za dużą średnice maja do zwykłych kabli,tylko do tego do płyty to sie nadaje. Są moze taki liny z osłonkami tylko cieńsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 no czytołech i podobno do du** .Kurde te osłonki z lin są fajne ale za dużą średnice maja do zwykłych kabli,tylko do tego do płyty to sie nadaje. Są moze taki liny z osłonkami tylko cieńsze ? Pewnie że sa cieńsze, wystarczy iść do sklepu i wybrać liny o średnicy jaka Cię interesuje:) Ja tak zrobiłem lokknij na moj temat jak zainteresowany PSU MOD http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=661...r=asc&&start=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...