Skocz do zawartości
Adam_TVS

Bezfirmowy zasilacz wytrzyma?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki bezfirmowy, chiński zasilacz 300W :) Na sprzęcie Celeron 1,7, 256 RAM i Radeonie 9700 jakoś chodzi, ale przymierzam się do zmiany płyty głownej i procesora na Barton 2500+. Zmieniłbym już ten zasilacz teraz, ale to znowu jest dość duży wydatek a ja mam małe fundusze więc byłoby ciężko z wymianą :)

Czy jest jakaś szansa, że ten zasilacz przetrzyma taką próbę ? :) No a jak nie przetrzyma to tylko on się spali czy coś innego też może się uszkodzić ? No bo jak spali się tylko zasilacz to nie ma problemu wmówię rodzicom że stary był itp. kity i może dają kasę na nowy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GDZIE TY KOLES MAS GŁOWE :D kase miałes na r9700

i chcesz zeby ci taki sprzęt zasilacz 0,5kg spalił ?? wez ty pomysl zanim zapytasz bo tu nikt wrożka nie jest i nie zapewni ci ze wyrzyma czy sie spali zmiejsca ciągnąc za sobą wszystko oprócz myszki w kompie...

Fortron 300W GTP z allegro za 90zł kup i NIE zadawaj wiecej takich głupich pytań !!

mały offftopic ile na tym cfg masz w 3dmarku 2k1SE??? jestem ciekawy czy powyzej 9-10k.. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też bym zmienił 8) . Możesz tanio wziąć Deltę z Allegro - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23280246 lub jakiegoś niedrogiego Fortona. Mogę Cię zapewnić, że zapach spalenizny wydobywający się z kompa nie jest rzeczą przyjemną... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe już tak miałem ale to było na dyskotece szkolnej, ja przyniosłem sprzęt, głośniki od ojca. Nieźle dają po uszach :D Ale chyba to co robiłem było krecem ich możliwości, po jakimś czasie fajny dymek zaczął się wydobywać :D Za takie maszyny dyskotekowe dużo się płaci, a patrzcie ja miałem za darmoche dym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi