Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam takie pytanie...mam adres do pliku...i nie wiem jak go ściągnąć... Trzeba podobno wejść na FTP... ! Ale jak ?? Pomocy bo jest to ciekawy plik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 np. total comanderem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ale jak ?? mam jakiś adresik ... składający się z cyfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 trendzik: mozesz wejsc tak; ftp://LOGIN:HASLO@ADRES_IP(cyferki)/katalog(albo nazwa pliku) np. ftp://ftp.task.gda.pl/pub/mozillapl/Mozil...d-ID-1.5RC2.exe tyle, ze tutaj nie ma loginu i hasla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 1.wlaczasz wincmd(total cmd) 2.wciskacz czerwony guziczek :arrow: ftp polaczenie.. 3.dajesz nowy url i tam wpisujesz te cyferki btw. jak mozesz to podaj mi adres tego ftp na priv jak sa na nim jakies ciekawe pliczki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Sciagnij FlashFXP jak odpalisz to masz taka ikonke z piorunem klikasz na nia i potem ctrl+v i wklejasz adres ftpa a nastepnie connect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 dajcie linka do tego programu !! Bo mam kilka ciekawych adresów...z których można wiele ...wiele szybciej ciągnąć (głupoty) niż z tych torrentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 :arrow: http://www.flashfxp.ws/zip/FlashFXP_21_Setup.exe <==Google sciagnij sobie jeszcze taki madry program co zrobi z niego wiecznego freewera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ok...wszystko git... niby ale który kolwiek bym nie wkleił plik to nie może się połączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 podeslij mi te adresy na privi to zaraz sprawdze czy dzialaja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 już działają...i są świetne...fajne tytułki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 podam wam te adresy jutro rano na priva... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...