mengask Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 mam kilka pytan dotyczacych tych plyt, jak jest 1. roznica pomiedzy tymi dwiema plytami? 2. ktora jest lepsza? (chodzi mi o wydajność), 3. jaka jest różnica miedzy nForce 400 ultra a nForce SPP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 www.epox.com www.epox.org POCZYTAJ I POROWNAJ LENIUCHU! (roznia sie wyposazeniem (SATA, FIREWIRE, LAN)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy2003 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jest taki duzy topic wiec po co zakladasz nowy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 8rda3+ ma sata i firewire, obie maja lan i pracuja na nforce ultra 400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Zadam ponownie pytanie , co lepsze ??? , 8RDA3+ czy to http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=12597 wersja pro ma już sate ...... mam do wyboru : 8rda3+ za 200 zeta używka bez gwary ze wszystkim co było przy kupnie , i za 223 zeta nóweczke 8rda3i Pro ....... sory za kopanie w histori ale nie wiem co kupić , aha , procek do tego to będzie Xp 1800+ który chodzi na 12x200 przy 1.8v (dblokowany mnożnik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Płyty sa bardzo zblizone ja bym dołozył 23zł i wzioł 8Rda3i Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 tak tylko 8rda3i pro nie ma soundstormu ,fire wire, i chyba lcd diagnostycznego , i układ zasilana wygląda tak kiszkowato jak na asrocku ....... sie pogubiłem już ..... za 200 zeta 8rda3+ używka 2 letnia ze wszystkimi akcesoriami , za 130 8RDA używany 2 lata ale bez żadnych dodatków , czy nóweczke 8rda3I PRO ......... aha, musi być pasywnie chłodzone NB i SB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Poszukaj uzywanej 8Rda+ rev 2.2 taka mam i moge polecic z jest to wersja power Pack wiec ładnie oradiatorowana!!. Bedziesz uzywał fire wire?? Sound Storm jest tylko przydatny jak sie kozysta z wyjscia optycznego (czy jakos tak) bo jesli nie to SoundBlaster jest lepszy Lcd raczej napewno ma. A co do NB i SB to mozna kupic zalmana Sam musisz podiac decyzie co wolisz, my niewiemy do czego ci komp i czego bedziesz uzuwał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 sądząc po fotce z apollo i na stronie producenta to jest radiator na NB i SB :) 8rda+ 2.2 nie moge znaleśc nigdzie ............ FW nie potrzebne :) chyba sie skusze na 8rda3I PRO z oferty sklepu apollo , zależy mi żeby wycisnać z proca 7 poty :) (myśle o 10.5 x 230 fsb w dualu)....... na epoxie trzeba L12 moda robić ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 jak widac w podpise do jest 8rda3+ bez sata moim zadniem plyta wypas pozadny uklad zasilajacy , swietne chodzenie chipsetow , niezawodnosc moj wybor :) nowka kosztuje jakies 300-350 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 tak czytam twój post i nie moge zajarzyć oco w nim chodzi :mur: :lol: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...