Skocz do zawartości
mengask

Ktrora EPOX lepszy: 8rda3i czy 8rda3+ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zadam ponownie pytanie , co lepsze ??? , 8RDA3+ czy to http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=12597

wersja pro ma już sate ......

mam do wyboru : 8rda3+ za 200 zeta używka bez gwary ze wszystkim co było przy kupnie , i za 223 zeta nóweczke 8rda3i Pro .......

sory za kopanie w histori ale nie wiem co kupić , aha , procek do tego to będzie Xp 1800+ który chodzi na 12x200 przy 1.8v (dblokowany mnożnik)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tylko 8rda3i pro nie ma soundstormu ,fire wire, i chyba lcd diagnostycznego , i układ zasilana wygląda tak kiszkowato jak na asrocku .......

sie pogubiłem już .....

za 200 zeta 8rda3+ używka 2 letnia ze wszystkimi akcesoriami , za 130 8RDA używany 2 lata ale bez żadnych dodatków , czy nóweczke 8rda3I PRO .........

aha, musi być pasywnie chłodzone NB i SB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj uzywanej 8Rda+ rev 2.2 taka mam i moge polecic z jest to wersja power Pack wiec ładnie oradiatorowana!!.

Bedziesz uzywał fire wire??

Sound Storm jest tylko przydatny jak sie kozysta z wyjscia optycznego (czy jakos tak) bo jesli nie to SoundBlaster jest lepszy

Lcd raczej napewno ma.

A co do NB i SB to mozna kupic zalmana

Sam musisz podiac decyzie co wolisz, my niewiemy do czego ci komp i czego bedziesz uzuwał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sądząc po fotce z apollo i na stronie producenta to jest radiator na NB i SB :)

8rda+ 2.2 nie moge znaleśc nigdzie ............

FW nie potrzebne :)

chyba sie skusze na 8rda3I PRO z oferty sklepu apollo , zależy mi żeby wycisnać z proca 7 poty :) (myśle o 10.5 x 230 fsb w dualu).......

na epoxie trzeba L12 moda robić ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widac w podpise do jest 8rda3+ bez sata moim zadniem plyta wypas pozadny uklad zasilajacy , swietne chodzenie chipsetow , niezawodnosc moj wybor :) nowka kosztuje jakies 300-350 pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...