Torwald Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Musze pilnie kupic nagrzewnice do WC ale mam jeden problem... Calego kompa zostawilem w wawie i nie mam teraz jak zmierzyc wymiarow wewn. A do stolicy wracam za tydzien :evil: I w zwiazku z tym mam prosbe do posiadaczy WC i nie tylko: podajcie mi max wymiary nagrzewnicy ktora wejdzie do tej budy: a)pod koszykami na dyski (max szerokosc i wysokosc do pierwszych sanek na dysk u do drugich b)nad zasilaczem (max szerokosc) Z gory dzieki ! PS. Jesli ktos juz poda wymiar to jesli mozecie, zweryfikujcie go u siebie. Musze miec pewnosc czy taki np. kadet wejdzie mi do budy PPS.Preferowalbym mozntaz nagrzewnicy w miejscu (a), jesli ktos takowa posiada i chcialby ja sprzedac (w dobrym stanie...) prosze o kontakt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 I w zwiazku z tym mam prosbe do posiadaczy WC i nie tylko: podajcie mi max wymiary nagrzewnicy ktora wejdzie do tej budy: a)pod koszykami na dyski (max szerokosc i wysokosc do pierwszych sanek na dysk u do drugich od spodu do pierwszego gornego koszyka: 176mm szerokosc (niestety jest tam profil do drzwiczek) 215mm wysokosc od spodu bez koszykow 320mm wysokosc b)nad zasilaczem (max szerokosc)zalezy. Jesli nagrzewnica ma dotykac topu obudowy, to jest waska (profile do drzwiczek po obu stronach) - 180mm nagrzewnica pod profilami (kolo 10-15mm do topu obudowy) - 203mm - I to jest JEDYNE miejsce, w ktore wejdzie kadett bez przerobek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witchhunter - i chwala ci za te wymiary ! :D Teraz moge polowac na nagrzewnice w koncu ! Thx raz jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...