tommy001 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 czesc, mam neo+ i MODEM ADSL+ROUTER REQUEST ART18CX i nie moge zobie poradzic z wylaczeniem firewalla, w instrukcji ani na stronie producenta nic niema na ten temat...Pomocie bo juz jestem na wyczerpaniu nerwowym;/ pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 zapytaj się tego co Ci sprzedał! on powinien dostarczyć Ci pełną instrukcję. Jest duże prawdopodobieństwo, że nie da się go wyłączyć, spróbuj odblokować wszystkie porty... a właściwie to czemu ci tak przeszkadza ten firewall... trzeba było sobie modem sam kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy001 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nie moge miec samego modemu bo dzielona jest neo+ na 2 komputery, a nie moge miec firewalla, bo gry nie moge np gier w stara zakladac, porty juz odblokowalem...a w sklepie powiedzieli mi ze sie firewalla wylacza jak w asmax ar 800 c2, bo podobno tam jest z niego firewall, ale jak to zrobic oni nie wiedza, a podbno sie da...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 to lipa sprzęt sobie kupiłeś... jak się odblokowuje porty to powinny być ODBLOKOWANE!!! a jak nie są... to tylko reklamować... takie jest moje zdanie. Ja na swoim REPOTEC-u co odblokuję to mam odblokowane i już, gery śmigają, osioł też.. (o ile osioł może śmigać ehhehehehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...