Skocz do zawartości
wilczek

Oszukać SpediaBar :)

Rekomendowane odpowiedzi

chyba raczej takiego programu nie znajdziesz. musiałbyś obmyślić jakieś makro 0 był taki fajny programik w win3.11 ale jego nazwy nie pamiętam - działa we wszystkich nowszych łindowsach - jak byś dobrze takie makro nagrał to by to wypaliło ze zmianą adresu, ale ruch myszką? Nie mam zielonego pojęcia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie czasem runner? Ja cos takiego mialem kiedys, nie sluzy do oficjalnie do oszukiwania czegokolwiek, ale ma spore mozliwosci, jak klikanie myszka o dowolnej godzinie/w dowolnych odstepach czasu, to samo z klawiatura, nie pamietam dokladnie, ale program pod tym wzgledem byl naprawde powerfull

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Onet.pl poszukaj o Myszkomacie, tam jest gdzies napisane ze na tej stronie znjadziesz Myszkomata niedo wykrycia.

Z tego co słyszałem to ten programik jest już wykrywany przez Spedie :cry: ale poprubuje z tym runner'em czy jak mu tam

E tam, jak sie sciagnie wersje z pozmieniamymi tagami, to Spedia go nie wykryje, zarobilem 10$ w spedi dzieki pomocy myszkomata i niewyrzucili mnie wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wysłał byś linka do tego programiku ?  :)

Masz do wersji 0.79, najnowsza to jest 0.80 ale mozna z niej korzystac tylko 20minut, wiec daje ci do tej

http://owca.civ.pl/kasaserwis/mm2/download/mm2079.exe

Wogule jak ktos chce sie zapisac do spedii to niech sie zapisuje na muj numer, gwarantuje celne rady ;].

TO MUJ NUMER 3296572

a tu link do tych wszystkich programow

http://owca.civ.pl/kasaserwis/mm2/download.html.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam elegancka myszke :lol: :lol: :lol: A4-tech :WOP 35( optyczna ) ........jak ja odpowiednio połozysz to kursor sam drga ....( u mnie czasem cala noc sie myszka swieci bo drga :D ) Ale juz jej nie uzywam bo w Conter'a sie nie dalo grac ...( Head'y nie wchodzily :twisted: :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na Was patrze i sie smieje cichutko ;P

Ktos moze potwierdzic z Was ze naprawde dostal te 10 dolarow ;P ?

W Spedii dostaje sie kase jak sie osiagnie 30$, musze zarobic jeszcze 20$ zeby mi wyslali kase, a tak pozatym to chyba Xon otrzymal od spedi 40$, ale nie jestem pewien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi