wilczek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Znacie może jakies programy symulujące wirtualnego użytkownika, których nie wykrywa SpediaBar ?? Program musi chyba ruszać myszką i dość często zmieniać adres w przeglądarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 kurde czy naprawde nikt nie zna takiego programiku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 chyba raczej takiego programu nie znajdziesz. musiałbyś obmyślić jakieś makro 0 był taki fajny programik w win3.11 ale jego nazwy nie pamiętam - działa we wszystkich nowszych łindowsach - jak byś dobrze takie makro nagrał to by to wypaliło ze zmianą adresu, ale ruch myszką? Nie mam zielonego pojęcia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 program ruszający myszom to myszkomat :) i sluzy do ruszania myszom :) a pozatym spedia to [gluteus maximus] , nie jest fair wobec ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Oczywicie że sš takie programy. Ale po pewnym czasie i tak "wpadniesz" bo takie programy sš łatwo wykrywane przez Spedię :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ten progs z win3.11 to sie chyba recorder.exe nazywal, uzywalem tego rok temu zeby na eurosport.com w pewnej zrecznosciowce flashowej wygrac, ale uniewaznili wyniki, bo wszyscy oszukiwali i nic nie wygralem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 a nie czasem runner? Ja cos takiego mialem kiedys, nie sluzy do oficjalnie do oszukiwania czegokolwiek, ale ma spore mozliwosci, jak klikanie myszka o dowolnej godzinie/w dowolnych odstepach czasu, to samo z klawiatura, nie pamietam dokladnie, ale program pod tym wzgledem byl naprawde powerfull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 W Onet.pl poszukaj o Myszkomacie, tam jest gdzies napisane ze na tej stronie znjadziesz Myszkomata niedo wykrycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 W Onet.pl poszukaj o Myszkomacie, tam jest gdzies napisane ze na tej stronie znjadziesz Myszkomata niedo wykrycia. Z tego co słyszałem to ten programik jest już wykrywany przez Spedie :cry: ale poprubuje z tym runner'em czy jak mu tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 W Onet.pl poszukaj o Myszkomacie, tam jest gdzies napisane ze na tej stronie znjadziesz Myszkomata niedo wykrycia. Z tego co słyszałem to ten programik jest już wykrywany przez Spedie :cry: ale poprubuje z tym runner'em czy jak mu tam E tam, jak sie sciagnie wersje z pozmieniamymi tagami, to Spedia go nie wykryje, zarobilem 10$ w spedi dzieki pomocy myszkomata i niewyrzucili mnie wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 a wysłał byś linka do tego programiku ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 a wysłał byś linka do tego programiku ? :)Masz do wersji 0.79, najnowsza to jest 0.80 ale mozna z niej korzystac tylko 20minut, wiec daje ci do tej http://owca.civ.pl/kasaserwis/mm2/download/mm2079.exe Wogule jak ktos chce sie zapisac do spedii to niech sie zapisuje na muj numer, gwarantuje celne rady ;]. TO MUJ NUMER 3296572 a tu link do tych wszystkich programow http://owca.civ.pl/kasaserwis/mm2/download.html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Tak na Was patrze i sie smieje cichutko ;P Ktos moze potwierdzic z Was ze naprawde dostal te 10 dolarow ;P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Ja mam elegancka myszke :lol: :lol: :lol: A4-tech :WOP 35( optyczna ) ........jak ja odpowiednio połozysz to kursor sam drga ....( u mnie czasem cala noc sie myszka swieci bo drga :D ) Ale juz jej nie uzywam bo w Conter'a sie nie dalo grac ...( Head'y nie wchodzily :twisted: :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Tak na Was patrze i sie smieje cichutko ;P Ktos moze potwierdzic z Was ze naprawde dostal te 10 dolarow ;P ? W Spedii dostaje sie kase jak sie osiagnie 30$, musze zarobic jeszcze 20$ zeby mi wyslali kase, a tak pozatym to chyba Xon otrzymal od spedi 40$, ale nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Marco: Ja zarobilem duuuzo wiecej niz 10$ :))) Co do myszkomacika Ofcy to watpie zeby ostatnia wersja byla wykrywa ;) sa tam dosc zawansowane opcje bezpieczenstwa ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ROFTL ! Xon's back ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ROFTL ! Xon's back ;] A jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...