Skocz do zawartości
fuxmen

SNAP zaczął liczyć

Rekomendowane odpowiedzi

mimo iz jestem w "przeciwnym" obozie to zycze wam jak najszybszego odrobienia strat i wyprzedzenia barwkompu i druzyny, ktora jest przed nim ;]

dajcie jakiegos linka do standingow w pl.

http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=Tweak.pl

http://www.setiatwork.com/cgi-bin/wkystat....?group=BARWKOMP

jak tak dalej pojdzie to sa nasi :twisted: :twisted: :twisted:

a tak BTW czy oni czasem zle nazwy nie wpisali :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekhm...czy mi się coś pierniczy czy coś jest nie tak od 3 dni zmagam się z SETI.przelicza jednostke i niby zaczyna drugą,ale jak już pójdzie to najwyżej ze 2% i "idle",co jest.sieknełem raz jeszcze instalacje od nowa próbuje pobrać próbki i stoi,nie może się połączyć.nie liczy,nie pobiera,czy to koniec już?

BTW SNAP-ponad 1000WU...ech pomarzyć :( .oby więcej takich!!!

musiałeś się namachać na tylu kompach SETI ładować...RESPECT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

booster sprawdz czy ci zasilka nie pada!

ja ostatnio resetowalem biosa i podkrecilem proca ale zapomnialem dac wiecej V na cpu i mi non stop w IDLE sie zmienialo!

moze tez cos takiego zrobiles?

A u kumpla zasilak padal tzn. slabl i bylo to samo.

Seti obciaza proca w 100% i to dlatego.

Nie wiem czy ciebie dotyczy ktorykolwiek z tych przypadkow?

Ale sprawdz bo objawy podobne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja znow cos policze jak to cos pomoze - duzo to nie bedzie bo proc tylko fsb 133 x 16 AXP oczywiscie - prosze tylko na pw ktos niech mi napisze skad mozna bylo sciagnac prosta w obsludze wersje bez GUI (ta szybsza) bo ja juz nie w temacie dawno....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe i tu mnie masz.proca kręciłem co do V to już w nocy dałem więcej i jak narazie liczy,jak przestanie to dam jeszcze więcej :twisted: .co do zasiłki to odpada.to że 100% to wiem,po temperaturce od razu można zauważyć.W każdym bądź razie THX.pozdro od booster Team :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja znow cos policze jak to cos pomoze - duzo to nie bedzie bo proc tylko fsb 133 x 16 AXP oczywiscie - prosze tylko na pw ktos niech mi napisze skad mozna bylo sciagnac prosta w obsludze wersje bez GUI (ta szybsza) bo ja juz nie w temacie dawno....

pewnie że pomoże jeśli zaś chodzi ci o klienta textowego seti to masz linki w http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58323 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekhm...czy mi się coś pierniczy czy coś jest nie tak od 3 dni zmagam się z SETI.przelicza jednostke i niby zaczyna drugą,ale jak już pójdzie to najwyżej ze 2% i "idle",co jest.sieknełem raz jeszcze instalacje od nowa próbuje pobrać próbki i stoi,nie może się połączyć.nie liczy,nie pobiera,czy to koniec już?

BTW SNAP-ponad 1000WU...ech pomarzyć :( .oby więcej takich!!!

musiałeś się namachać na tylu kompach SETI ładować...RESPECT

Kiedyś miałem podobną sytuację na Bartku nawet gdzieś pisałem doliczał do 1,6% i stawał i chyba Spy żółkł w nerwach cały tydzień byłem zainstalowałem SETI dla windy i na tym liczyłem tylko trzeba zwalić go do paska. Przypadkowo chodziłem po stronach polskich teamów seti i znalazłem program inna wersja (klient tekstowy) co na nim teraz liczę i jest OK! Do dziś nie wiem o co chodziło może zostało coś zainstalowane, jakaś gra i coś podmieniła z plików systemowych co kłóci się z SETI, nie wiem.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety tak wysżło dogadam sie z nim niedługo ale na swieta go w chacie nie ma, a zainstalował u teśicowej w pracy bodajże i tam wyłaczyli chyba kompa na swięta :/  

jeśli ktoś chciałby mi pomóc wrócic do formy to zaprazam na priv :P

bra dogadałem sie ze stormem211 i bedzie znowu liczył :P tylko nawet on nie ma pojecia czemu jego teściowa nie liczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

See Ya Panowie.... jush tylko 275 Papapa 

A ten wasz Snapik coś sie opierdziela bo w ciągu 3 ostatnich dni przeliczył aż 0 Wu

A poszedł do swoich "Flamastrów", nie proś by SNAP się wkurniakował bo wtedy to będziecie mogli sobie opowiadać jak to dawniej bywał i na pędzącym jeżu Barwkom łykał Tweaka tylko, że mu kolorowe igły w siedzenie powłaziły ;)

Zdrowia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...