Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 1h 47 minutes a niekiedy nawet 1.33 - 1.40 ile to to ma MHZ ze niby tak liczy co? bo nie wierze mnostwiej niz mnostwo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 3600+ według kombinacji AMD to coś 2456MHz i dla WU 4,10 TF to zejście poniżej 2h to czuć, że ktoś nam wałki sprzedaje. Jednostki małe 3,10 TF może i mogą być liczone 1h 50min ale jak tam ściemiają to o kant obić te puste MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Raczej do przeliczenia jednostki 4,10 TF w czasie ponizej 2h prawdopodobnie by bylo potrzebne coś koło 4GHz :) no chyba że weźmiemy pod uwagę jednostki 'zaśmiecone' nad którymi klient seti@home daje sobie spokój przed upływem dwóch godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Kalkulator Spy daje taki wynik akurat u mnie była liczona jednostka o 4,08 TF, wpisałem częstotliwość 2467MHz a fsb 450 tak wychodzi dla Athlona 3600+ na jądrze Barton i mnożnika 11 wynik to 1h 59min. Co do tego przeliczania to dla mego starego P200MMX, Durona 1920 i Bartka 3100+ wynik zgadzają się +-5%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 No nie wiem ja podałem wam świeży wynik z SetiDrivera... następnym razem zmierze stoperem czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A jaj to sobie rób na swoim Barwkomie, co znowu padło jak stara kobyła Wejdzie taki Siur Bosy i miesza nic nie wnosi do dyskusji i robi opinię dla BARWNIKÓW gdzie tylko same wypisane flamastry A to co masz w podpisie to tylko możesz w sklepie pooglądać ale sobie kupić za 5 lat. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hehe tez se taki podpis walne... :P noł szpan noł fan :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Nie wiem o co wam chodzi tak jakby, ja nie robie sobie jaj może to klient robi przekłamania... a co do barwkompu to nie nazywajcie go tak :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Paść nie padło. Zdarza się że setidriver i setispy bzdety czasami pokazują. A przeliczanie jednostki zależy od AR (azimuth range) TF jest na podstawie tego szacowane i nie zawsze wychodzi poprawna wartość. Polecam ----> http://www.tyler.net/setispy/efficiency.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 A jaj to sobie rób na swoim Barwkomie, co znowu padło jak stara kobyła Wejdzie taki Siur Bosy i miesza nic nie wnosi do dyskusji i robi opinię dla BARWNIKÓW gdzie tylko same wypisane flamastry A to co masz w podpisie to tylko możesz w sklepie pooglądać ale sobie kupić za 5 lat. Pozdrawiam Chyba Ty go wtedy kupisz bo wcale nie jest aż tak drogi bo ile a zresztą po co się będe z tobą kłócić... szkoda mi na Ciebie klawierki aczkolwiek mółbym tym podbić se statsa w Projekcie Dolphin ale mniejsza PozDrAwiam i Pamiętajcie BarWkomp Rulez Tweak UUUUUU Sucks PS: Ja tesh jestem podpięty do sieci, uważajcie aby wszystkich nie zbanować tak jak to miało miejsce u Wincenta :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 buhaha ale ten Ciacho13 :D:D:D:D to cfaniak normalnie szok :lol: :lol: a dresiki nosisz??:> ile paskow maja?? pewnie duzo co??:> :lol: ale mi humor poprawiłes ...:D p.s. sorki bardzo za off'y... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 PS: Ja tesh jestem podpięty do sieci, uważajcie aby wszystkich nie zbanować tak jak to miało miejsce u Wincenta :wink: naprawde tak bardzo chcesz sie przekonac ze jestes w bledzie :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 buhaha ale ten Ciach Eeeee..... coś jeszcze??? Nie nie noszę dresików bo to nie mój styl..... Buahahahaa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 a moze sobie gg zainstalujesz :?: forum nie jest od takich pogaduszek :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Albo mi sie wydaje albo KOREK zaczal znow liczyc i to zupelnie niezle! :) Oby tak dalej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Albo mi sie wydaje albo KOREK zaczal znow liczyc i to zupelnie niezle! :) Oby tak dalej!!! jakies 150WU dzisiaj oddal ;] ale i tak "my chcemy snapa" skanduje tlum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 buhaha ale ten Ciacho13 :D:D:D:D to cfaniak normalnie szok :lol: :lol: a dresiki nosisz??:> ile paskow maja?? pewnie duzo co??:> :lol: ale mi humor poprawiłes ...:D p.s. sorki bardzo za off'y... Dobra przestańmy sie kłocić bo to raczej do niczego nie doprowadzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 dobrze ze chociaz Kris ma stala forme bo bez niego to juz dawno byloby po nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Tylko mrówcza praca fundamentem sukcesu, raz jest lepiej raz jest gorzej, lepiej jak jest częściej lepiej Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a tam gadacie :) my jestesmy jednym serwisem a u nich fuzja 3 i jeszcze te "farmy gg" dla nich licza i takei tam i serwery barwkompa .. popatrzcie na to z tej strony .. sami dajemy rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A co tam oglądać się na te FLAMASTRY dla SNAPa pewnie jakiś antyglobalista po kablu od nata za.jebinoł siekierką chyba ;) Dobrze jest w zespole mieć takiego Powera ale jak pada to i odrazu w staty to się rzuca. Zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 chyba trza od snapa ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> numer teleofonu zeby go kontrolowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 chyba trza od snapa ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> numer teleofonu zeby go kontrolowactak ubezwłasnowolić na początek!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a tak wogle to wie ktoś co za maszyny liczyły dla niego ? bo może po prostu ma zablokowany net w jakiś sposób i przez to - nie przesyła WUjków - nie pojawia sie na forkumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dobrze ze chociaz Kris ma stala forme bo bez niego to juz dawno byloby po nashihi no wlasnie akurat dzis mialem mala wpadke i czesc srv nie liczyla :-) Ale od jutra wracam do "normy" :-) Swoja droga... to troche zawsze mnie to wysilku kosztuje... czasami te linuxowe klienty sie zatrzymaja i nie wiem co robia.. albo sie skoncza.. wrrr :-/ Do czesci rzeczy popisalem skrypty... ale i tak czasami raz na jakis czas sie tak dziwnie zachowa, ze musze recznie wykukac co jest grane :-) Tak wiec jak ktos mysli, ze wlaczylem i zapomnialem to jest w bledzie :-) Ale.. chyba juz tak wszyscy maja co licza na wiecej niz jednym kompie. Reasumujac - liczmy wszyscy i wszyscy sie starajmy aby bylo lepiej :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zauważyłem jak mi AsRock nie wytrzymał ustawień fsb 166 :( i trza go było resetować to w Windzie przestawił się czas i liczenie staneło na tylu procentach co przed padem MOBO po ustawieniu prawidłowego czasu tamte procenty szlag trafił (78%) i liczenie poszło od nowa (0%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Reasumujac - liczmy wszyscy i wszyscy sie starajmy aby bylo lepiej :-) POPIERAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zauważyłem jak mi AsRock nie wytrzymał ustawień fsb 166 :( i trza go było resetować to w Windzie przestawił się czas i liczenie staneło na tylu procentach co przed padem MOBO po ustawieniu prawidłowego czasu tamte procenty szlag trafił (78%) i liczenie poszło od nowa (0%) boshe tez mam ten problem :( mi nie dosc ze seti od razu pada to jeszcze bios (caly) ustawia sie na default:( ach ten asrock,moze i na fsb 240 idzie ale o stabilnoci,eronomi,wydajnosci,...,...itp. to nawet nie ma co wspominac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 brawkomp od wczoraj obudził się z letargu ciekawe czy na stałe jeśli tak to bez snapa długo nie pociągniemy i znowu nas łykną :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 potecjal maja co widac bylo 22giego 8O, ale Tweak trzyma rownomierny poziom. trzeba sie zebrac i liczyc ile sil yyyy.... w procach? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...