fuxmen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no raczej szukac nowych itd. do mnie dołaczyło 3 gości durak700, athlon 1.9ghz, athlon 3200 :D :D :D wic zawsze lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No chłopaki jush coś cienko popierdujecie bez waszego mastera Snap-a... Odrazu widać wielkie osłabienie.... maszyny GG i ToMby jush liczą więc =/- 3 dni i mówimy wam Papapa Król wraca na swój tron.... :wink: PS: Nie denerwujcie się zbytnio.... jush taka kolej rzeczy na tym świecie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 fajnie jest pomażyć co Ciacho ?? ech czasrm też chciałbym mieć takie chwile gdy mógłbym się oderwać od rzeczywistości :D heh ale nie martw się, spójrz w staty i weź prysznic :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tia wez prysznic,,, albo dwa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tia wez prysznic,,, albo dwa :Pa jak i to nie pomoze, to wez wanne, albo umywalke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A potem sedes :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 lustro moze jeszcze :)) a tak serio to ubawielm sie po pachy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nie chłopaki ja nie marzę tylko mówię to co nastąpi za jakieś 3 dni.... See Ya! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 znaczy się albo chcesz dołączyć do Poland teamu :D albo do nas, albo zapomniałeś wziąć tego prysznica :twisted: ehh ci ludzie to umieją rozśmieszyć po powrocie ze szkółki :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nie chłopaki ja nie marzę tylko mówię to co nastąpi za jakieś 3 dni.... See Ya! :wink: Powiadasz ze wracacie na TRON? Nie wydaje mnie sie...KRECIK->przebudzenie doloze kilka setek od siebie i bedziesz mogl cmoknac TWEAK.PL w [gluteus maximus]la :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Miło czytać, że dobro Tweaka leży nie jednemu na sercu a klijeńci z Barwinka muszą pisać u nas bo tam wieje nudą i denatem o godzinie 19:15 od wczoraj pies z kulawą nogą nie zaszczycił postem forum.Barwkomp/seti/ Przecież to czarna rozpacz Pozdrawiam All Users Proiect SETI :) PS Akurat na fulla (4x40W) zakica Gigi Dagostino - Lamour Toujour Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nie chłopaki ja nie marzę tylko mówię to co nastąpi za jakieś 3 dni.... See Ya! :wink: Powiadasz ze wracacie na TRON? Nie wydaje mnie sie...KRECIK->przebudzenie doloze kilka setek od siebie i bedziesz mogl cmoknac TWEAK.PL w [gluteus maximus]la :) Ale zebys sie przebudzil musielismy cie wyprzedzic??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Snap tez daje do pieca :P wiec PA PA BARWKOMP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Nie chłopaki ja nie marzę tylko mówię to co nastąpi za jakieś 3 dni.... See Ya! :wink: Powiadasz ze wracacie na TRON? Nie wydaje mnie sie...KRECIK->przebudzenie doloze kilka setek od siebie i bedziesz mogl cmoknac TWEAK.PL w [gluteus maximus]la :) Ale zebys sie przebudzil musielismy cie wyprzedzic??? :wink: Wlasnie za duzo osob mnie wyprzedzilo :P nie podoba mnie sie to :) i musze popracowac nad tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No ja mysle :D Co sie dzieje ze Snapem???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 liczy chlopak :) barwkomp moze nam stopy oblizac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Eeee to ja się cieszę bardziej niż, że my już som w UE :) No to na koń szable w dłoń na Kozaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Razem ze Snap-em damy rade BARWKOMP-owi :) sklepiemy im dupska :)... Ja mam troche zbuforowane WU i wlacze jutro u matki kompy na AE :) to damy do pieca troche :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 btw :) od jutra mozna przytargac do PL legalnie 10l vodki 90l wina 110l browara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 btw :) od jutra mozna przytargac do PL legalnie 10l vodki 90l wina 110l browara :) to sorry panowie, ale mnie nie bedzie pare dni :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 baaa :D podrzuc z 50 browarow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Wy to możecie coś ludzkiego kupić a tu na rubierzach UE od ŁukaBezszczęki to tylko harełki paśledniej jakości co kac po niej to przeżycie którego latami się nie zapomina. I komp jakoś lepiej podryguje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 hehehehe bladzkomp moze nam conajwyzej powachac buty ;] juz jestesmy w UE i jestesmy przed barwnikami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Wy to możecie coś ludzkiego kupić a tu na rubierzach UE od ŁukaBezszczęki to tylko harełki paśledniej jakości co kac po niej to przeżycie którego latami się nie zapomina. 8O 8O piles cos ?? jak tak to co ?? :lol: nic nie kumam z tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 baaa :D podrzuc z 50 browarow :) sie pomysli :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Welcome back KRECIK :)) SNAP: nie obijaj sie :P jutro widze 1000wu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Wy to możecie coś ludzkiego kupić a tu na rubierzach UE od ŁukaBezszczęki to tylko harełki paśledniej jakości co kac po niej to przeżycie którego latami się nie zapomina. 8O 8O piles cos ?? jak tak to co ?? :lol: nic nie kumam z tego Kup na rynku w Białymstoku od Sowietów np Rasputina, Balshoi lub coś innego tego typu i obal to z kumplem butle mają 1 litr. i czekaj dnia następnego. ŁukaBezszczęki= Łukaszenko Rubierze UE=wschodnia granica kraju harełka=wódka kac=kociokwik stan na drugi dzień po upijnej nocy Czy to aż takie nie z tego świata :)_ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 snap jedziesz co jest :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 gdzie jade?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 HEH co tak slabo liczysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...