Doctor Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Mam celka 433@541.Chciałbym go puścić na fsb 100 mhz.Teraz chodzi na 83 bez problemów i podwyzszania napięcia, na defaultowym napięciu wstaje na fsb 100 :) ale do windy już nie wchodzi. :xJeszcze jedno nie mam mozliwości zwiększenia napięcia w biosie.I celek jest na przejściówce slot1 tam zmiany napięcia też niema :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 rzuc okiem tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ...Jeszcze jedno nie mam mozliwości zwiększenia napięcia w biosie.I celek jest na przejściówce slot1 tam zmiany napięcia też niema :(. jeszcze raz zobacz TU dodalem caly opis napiec jaki dostalem od pbern'a jak chcesz to masz jeszcze 2 adresy: pierwszy drugi przydadza sie zeby zlokalizowac odpowiednie piny/nozki w procku a sposobow wymuszania napiec jest kilka - ja polecam uzycie lakieru przewodzacego prad ELECTON 40AC i namalowanie "mostkow"/polaczen z tylu przejsciowki - tam gdzie sa wyprowadzenia nozek podstawki SOCKET370 - tylko zrob to dokladnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...