bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 qrcze, swego czasu przykleilem radio na klej thermopox na nmiedzi (85 ct, czy jak mu tam) i tera za chu*** nie moge tego zdjac :)))))))))))) nagrzewalem to tak, ze pazylo, wkladalem do zamrazarnika na 45 minut i poopa :))))))) pomoozcie :) plis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Można to nożykiem przeciąć albo szlifierką radiatory zeszlifować !!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 tak mi się przypomniał taki jeden filmik gdzie pewien koleś miał podobny problem :roll: http://users.adelphia.net/~via/Ping.avi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Można to nożykiem przeciąć albo szlifierką radiatory zeszlifować !!! :lol: Ooo KUZWA! To co to jest za klej? Tytan i rodzina? Ja chcę jakiś kupić, ale tanio i coś czuję, że chyba taśmą klejącą radiatory przykleję, bo się potem zesram, a nie do gwarancji oddam odklejone ;( ;( ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie da sie nozykiem, bo nie ma miejsca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mocarny klej!! :D Spróbój czymś podwarzyć!! (chyba ze też próbowałeś)Mocarz z Ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 czy ja wiem czy taki mocarny... moze ja to niefachowo zrobilem: dalem za duzo /za malo i dzieki temu klejowi mi sie grafa spalila :( A co do radiatorow - to odeszly same ... znaczy troszke mocniej palcem podwazylem i juz... pstyk... i nie ma... ja bym sttawial na moja niefachowosc w przyklejeniu - dlatego tak latwo poszlo... tak btw: slyszalem opinie, ze jak pasty termoprzewodzacej jest za duzo to staje sie ona izolatorem - czy to prawda? Bo jesli tak to chyba z nia przesadzilem i usmazyly sie pamieci pod radiatorkami :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 "]test czy widac podpis... /sorry za spam/ Widać, ale na przyszłość od tego jest forum testowe i sorry tu nic nie pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[reSS] Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] "]test czy widac podpis... /sorry za spam/ Widać, ale na przyszłość od tego jest forum testowe i sorry tu nic nie pomoże. Busted! Skasowalem posta :> Ale byles szybszy wiec... :) Anyway... widac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 "] tak btw: slyszalem opinie, ze jak pasty termoprzewodzacej jest za duzo to staje sie ona izolatorem - czy to prawda? Bo jesli tak to chyba z nia przesadzilem i usmazyly sie pamieci pod radiatorkami :( to prawda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: no to ladny skis. to dobrze, ze nie zdorzlem jeszcze zakupic tego kleju i radiatorkow, bo bylby maly problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 a ukręcić próbowałeś? o czymś takim też gdzieś czytałem, chociaż jeśli się to oderwać nie chce, to ukręcić pewnie też nie będzie chciało. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...