Labe Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witam mam pytanie czy artefakty tzn zielone kropki w niektórych filmach np film na zakocznenie dema Halo moze byc podstawa reklamacji czy to za mało bo na pulpicie tego nie ma i w grach tego nie zauwazyłem tylko w co niektorych filmach Dzieki aha karta jet podkrecona rdzen 459 a pamiec 351 na defaulcie jest to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 tez mailem takie kropki kiedys jak mialem cos z kodekami zwalone , raczej to nie wina karty , sprubuj ja odkrecic i zobaczyc czy jescze beda ,ale pewnie beda , wg mnie to winh systemu -u mnei tak kiedys bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Filmach?? Może głupia moja odpowiedź będzie: nie może to być wina czasami kodeka?? Kiedyś miałem kodeka co cały obraz był zielonkawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Przeinstaluj system ścjągnij nowe codecki i sprawdz jak problem będzie się powtarzał to reklamacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ok dzieki ale najdziwniejsze jest to własnie ze wystepuje głównie w filmach w grach własnie jak halo czy Painkiller ten poczatkowy filmik gdzie sa twórcy gry byc moze własnie ze to wina kodeka odpowiedzialnego za ten format Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 jezli tylko w filmach to raczej kodek , przeinstaluj system , i zobacz czy tez tak bedzie , tylko nie instaluj zadnych kodekow , poza tymi ktore sa do danej gry na cd , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...