sadybiakos Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ai Booster wspaniały można by powiedzieć programik ale !!! 1-jest po angielsku 2-bardzo dużo opcii Czy ktoś z zaawansowanych użytkowników skłonny by był opisać w dostępny sposób ten program dla "ciemniaków" w sieci niewiele można znalesc na temat powyższego a myśle że wart jest uwagi dla użytkowników płyt asusa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 lub poszukaj na google - ja znalazłem choćby to: LINK - nie jest to chyba az tak skomplikowany program (coś jak EasyTune od mojego Gigabyte'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadybiakos Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 To co znalazłeś jest akurat w pliku "pdf"dołaczone do programu!!! może i nie jest to skomplikowany program dla kogoś kto zna angielski i "pracował"z tego typu aplikacjami. Jako że jest to rpogaram ktorym można pozmieniać ustawienia a co za tym idzie doprowadzić do "zwiechy"przydało by się małe obiaśnienie co do podstaw"bhp"przy korzystaniu z niego. Jest to istotne przynajmniej dla użytkowników płyt asusa+P4HT. pozdrawiam sadybiakos ze sadyby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Tu nie ma BHP - przesadzisz z podkręcaniem to robisz reset i po krzyku. Miałem tak samo - w końcu opanujesz zasady działania programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 program jest tak prosty w obsudze wiec po co kumu instrukcja obslugi skoro obsluga jest intuicyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...