Juraviel Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Wiec tak jestem npwy, wiec trzeba bedzie do mnie pisac prostym jezykiem :P, wiec tak mam athlona 1700+ ,płyta soltek FSB 333 mainborda, k.graficzna GF 4 FX 5600, i 2x 256 ddr w dualu, napiszcie mi sposoby i ich wykonanie w podkreceniu tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 1) Poczytaj FAQ :twisted: 2) Przed założeniem nowego tematu wejdź tu http://forum.purepc.pl/search.php :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 1) Poczytaj FAQ :twisted: 2) Przed założeniem nowego tematu wejdź tu http://forum.purepc.pl/search.php :twisted: a czytal pan nowy regulamin ? 9. Powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w pełni z przedmówcą", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej). jakos nie widze w twoim poscie zadnych przydatnych linkow lub hasel pomocniczych ... skoro juz podjales sie napisania posta i odpowiedzi na pytanie trzeba bylo podac linki z FAQ np.: link 1 link 2 link 3 link 4 @Juraviel po takiej lekturze mozesz zadawac pytania ... aczkolwiek sadze ze nie powinienes ? wszystko jest lopatologicznie przedstawione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 podczepie sie pod temat i zapytam o odblokowanie mnożnika. bowiem na allegro często widzę ludzie sprzedających jakieś nakładki łączące mostki L1.wiem również iż ten sposób działa, a ja obiecałem odblokować athlona kumplowi, jednak boje siie robić to tradycyjną metodą. dlatego pytam , czy takie nakładki można zrobić samemu?? jeżeli tak to prosze o podanie jakiegoś sposobu 8) szukałem na guglu i nie było nic takiego. z góry dzięki za pomoc. pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 podczepie sie pod temat i zapytam o odblokowanie mnożnika. bowiem na allegro często widzę ludzie sprzedających jakieś nakładki łączące mostki L1.wiem również iż ten sposób działa, a ja obiecałem odblokować athlona kumplowi, jednak boje siie robić to tradycyjną metodą. dlatego pytam , czy takie nakładki można zrobić samemu?? jeżeli tak to prosze o podanie jakiegoś sposobu 8) szukałem na guglu i nie było nic takiego. z góry dzięki za pomoc. pozdro 8) Taka nakładka = gomowy "plaster" ze ścieżkami z przewodnika. Jeśli byś miał to wyprodukować samemu to odradzam - mniej pracochłonne i łatwiejsze będzie zastosowanie lakieru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Taka nakładka = gomowy "plaster" ze ścieżkami z przewodnika. Jeśli byś miał to wyprodukować samemu to odradzam - mniej pracochłonne i łatwiejsze będzie zastosowanie lakieru niestety , lakier nawet nie wchodzi w gre, procek ma wyglądać jakby nigdy nic z nim nie robiono :wink: [/google] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...