Skocz do zawartości
Juraviel

Co można z tym zrobić ???

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec tak jestem npwy, wiec trzeba bedzie do mnie pisac prostym jezykiem :P, wiec tak mam athlona 1700+ ,płyta soltek FSB 333 mainborda, k.graficzna GF 4 FX 5600, i 2x 256 ddr w dualu, napiszcie mi sposoby i ich wykonanie w podkreceniu tego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) Poczytaj FAQ  :twisted: 

2) Przed założeniem nowego tematu wejdź tu http://forum.purepc.pl/search.php  :twisted:

a czytal pan nowy regulamin ?

9. Powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w pełni z przedmówcą", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej).

jakos nie widze w twoim poscie zadnych przydatnych linkow lub hasel pomocniczych ...

skoro juz podjales sie napisania posta i odpowiedzi na pytanie trzeba bylo podac linki z FAQ np.:

link 1

link 2

link 3

link 4

@Juraviel

po takiej lekturze mozesz zadawac pytania ... aczkolwiek sadze ze nie powinienes ? wszystko jest lopatologicznie przedstawione ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podczepie sie pod temat i zapytam o odblokowanie mnożnika.

bowiem na allegro często widzę ludzie sprzedających jakieś nakładki łączące mostki L1.wiem również iż ten sposób działa, a ja obiecałem odblokować athlona kumplowi, jednak boje siie robić to tradycyjną metodą.

dlatego pytam , czy takie nakładki można zrobić samemu??

jeżeli tak to prosze o podanie jakiegoś sposobu 8)

szukałem na guglu i nie było nic takiego.

z góry dzięki za pomoc.

pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podczepie sie pod temat i zapytam o odblokowanie mnożnika.

bowiem na allegro często widzę ludzie sprzedających jakieś  nakładki łączące mostki L1.wiem również iż ten sposób działa, a ja obiecałem odblokować athlona kumplowi, jednak boje siie robić to tradycyjną metodą.  

dlatego pytam , czy takie nakładki można zrobić samemu??

jeżeli tak to prosze o podanie jakiegoś sposobu 8)  

szukałem na guglu i nie było nic takiego.

z góry dzięki za pomoc.

pozdro 8)

Taka nakładka = gomowy "plaster" ze ścieżkami z przewodnika. Jeśli byś miał to wyprodukować samemu to odradzam - mniej pracochłonne i łatwiejsze będzie zastosowanie lakieru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka nakładka = gomowy "plaster" ze ścieżkami z przewodnika. Jeśli byś miał to wyprodukować samemu to odradzam - mniej pracochłonne i łatwiejsze będzie zastosowanie lakieru

niestety , lakier nawet nie wchodzi w gre, procek ma wyglądać jakby nigdy nic z nim nie robiono :wink: [/google]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi