qliman Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Windows instalator mi sie nie laduje odpalam jakis setup to mysli z 30 min i wywala blad ze niemoze zainstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 jaki windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 moze bys laskawie powiedzial jaki system ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ja miałem podobnie w winxp, tylko ze nie wywalał blędu tylko sie instalka wieszała (alb ja za krótko czekalem :) ) mozna sciagnąć instalke windows installera:) ale mi sie poprawilo chyba po przywróceniu obrazu dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...