micro__ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 proca narazie chce miec niepodkreconego bo slabechodzenie i chodzi na 333 a pamieci mam 400 dual, lepiej je ustawic synchro z procem czy na 400 ? a i mam problem z sciagnieciem najnowszych sterow do ide i audio z nvidia.com wczescniej bylo ok a tera niby sie sciagnie cale ok zainstalowac sie nie da jak sprawdzam rarem do pokazuje uszkodzone pliki *.cab, inne z netu nie ma tego problemu :?: :?: [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Co ty zamierzasz ten sprzęcik ekstremalnie podkręcać :?: :D . Może byś napisał jaki to proc :?: Bo w przypadku AMD lepiej jest synchro, a u Intela lepiej jest asynchro. Jeśli coś nie tak napisałem z Intelem to proszę o poprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nie napisales nic o sprzecie.... ale jako ze mamusia zafundowala mi ostatnio szkalna kule to zdaje mi sie iz maz jakiegos bartka i plyte na nf2 8) na pewno bedzie lepiej dla niego na fsb 200 niz 166(wydajniejszy) jezeli nie chcesz krecic a masz odblokowanego proca to podnies fsb i obnizmnoznik tak zebys mial podobna ilosc mhz.. btw. dlaczego umiesciles ten topic w ekstremalnym podkrecaniu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro__ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 barton 2500+, epox niechce go podkrecac narazie bo mam standardowy wiartrak i w stresie jak fsb na 200 3200+ to ma okolo 60 stopni wiec to chyba za duzo ?, wiec narazie jak mowicie ze lepiej to wezme go synchro na 166 bo w sumi ei tak mi styka tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...