diolek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 niewiem czemu ale jak na moim 8rdae ustawie Vcore 1,8 i wyzej to mi sie win niewlacza wiesza sie zara sysko , oco chozi ?? na 8k9a mialem dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Dziwne. Mój 8rda3i czyli prawie to samo spoko chodzi na 1.9v. Może masz kiepskie chłodzenie, podaj temp w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 52 stopnie w stresie , sprawdzalem procka na innej plycie i to wina jego wiecej niz 1,8 v mu niesmakuje :-) niewiem czemu na 8k9a chodzil na 1,825 moze byl mlodszy i dlatego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wiem ze na 8rda+ trzeba zrobic tak zwanego V FIX MOD zeby smigalo powyzej 1.8V albo czasem i na 1.8 zalezy od plyty . . . odcina sie 16 nozke na plycie od regulatora mosfetow czy jak to sie tam nazywa . . . sprawdz tutaj jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Powiem krótko.Miałem tą płytę jeden dzień i po zmianie fsb na 200Mhz wogóle już nie wstała,nie mam dobrago zdania o tej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 moze miales taki egzemplarz , moja smiga na 230fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...