Gość ares Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 No więc nie pierwszy raz mam z nim problem, tym razem polega on na tym, że przy odblokowanym pci/agp moj ceflon idzie max. na fsb 130 przy max. napieciu jakie moge ustawic na plycie gluwnej!(1,525@1,725) da sie cos z tym zrobic?? moze mam zaslaby zasilacz albo pamieci nie wyrabiaja? temp w biosie przy takim napieciu to kolo 49*C? wie moze ktos jak zablokowac pci/agp na tej plycie glownej?? prosze o pomoc. A i zeby nie bylo to przeszukalem wszystkie tematy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Już doszedłem do tego mniej więcej gdzie zablokować tylko, która opcja blokuje asynchronous czy perfomance?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Asynchro jest ze zblokowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...