Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witam ostatnio kupilem nowa grafe i nie wiem co zrobic gdyz po 3 min grania np. w NFSU gra sie zasina czego to jest wina ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Czy ktos mi poradzi co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 1. Napisz może konfig kompa ? 2. Ale co sie zacina ? Gra ? Komp ? Czy gra się tnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Procesor:Athlon 2,5 Barton, plyta główna soltek sl - 75FrN2, grafika radeon 9600,pamiec 512 DDR A problem polega na ty ze gra sie przycina i wylacza po paru minutach nie wiem w czym, twi problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Aha w momencie kiedy zacina gra równoczesnie przycina sie komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 A zasilacz to pan kolega jaki ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zasilacz mam Megagajta 350V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Znaczy sie Megabajta model 350 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Słyszałem że te megabajty to są nienajlepsze. Sprawdż na innej zasiłce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Pojawia mi sie nastepujacy blad w momencie kiedy zacina sie gra " VPU Recover zresetowal akcelerator graficzny, poniewaz nie odpowiadal ona na polecenie sterownika ekranowego" czym to jest spowodowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Pojawia mi sie nastepujacy blad w momencie kiedy zacina sie gra " VPU Recover zresetowal akcelerator graficzny, poniewaz nie odpowiadal ona na polecenie sterownika ekranowego" czym to jest spowodowane To moze byc spowodowane przez nie stabilne napiecia (czytaj: zasilacz :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Napiecia sa nastepujace na zasilaczu: 3.3V - 3.216V 5V - 5.026V 12V - 12.038V -12V - -11.81V -5V - - 5.09V Bateria: 2.944 5VSB - 4.912 Czy to moze byc powodem resetowania akceleratora graficznego na tym Radeonie ?? Prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Czy moge prosic jeszcze o jaka porade ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wyłącz VPU Recovery w zakładkach sterwoników na 99% to gófno jest powodem twoich problemów zasiłki nie masz dobrej to fakt - ale to całe recovery wywala się na każdym konfigu, bez różnicy ja to zawsze wyłączam, po instalacji sterów traktuje to na równi z instalowaniem sterów do płyty głównej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Po wylaczeniu tej opcji dalej mnie wyrzuca ale tym razem wyskakuje nastepujacy komunikat :"Sterownik ekranu dla Radeon 9600 Series wydaje sie ponosic odpowiedzialnosc za brak stabilności systemu " i co teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 sprawdz napiecia na zasilce w pelnym obciazeniu - uzyj miernika a nie odczytu z plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Napiecia masz oka, takze zasilka styknie, Zmien moze stery pokombinuj troszku, instaluj rozne wersje sterownikow, hmm a moze grafika sie grzeje, chlodzenie niedomaga i to jest tego powodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Po wylaczeniu tej opcji dalej mnie wyrzuca ale tym razem wyskakuje nastepujacy komunikat :"Sterownik ekranu dla Radeon 9600 Series wydaje sie ponosic odpowiedzialnosc za brak stabilności systemu " i co terazteraz to już pozostała tylko zasiłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Szczerze mowiac tez mam zaislke Megabajta, tez z nia problemy, ale nie wydaje mi sie alzeby przyczyna byl zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 z tymi zasilkami potrafily byc problemy juz w czasach radkow 9100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 proponuję pożyczyć od kogoś markowego zasilacza i wtedy pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ja miałem podobna sytuacje na 300WL&C.Wywalało mnie do windy lub jak miałem właczony VPU RECOVER to mi komunikat wyskakiwał.Zmieniłem zasilacz i jak ręką odjoł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Probowalem na zasilaczu niefirmowym 430W i nic to nie daje, od znajomych slyszalem ze moze to byc wina sterow chodz w tym wypadku nie sadze odp jak mozecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Aha jezeli chodzi o stery to ajkie polecacie ja mam ze stronki PowerColor i nic nie daja probowalem Catalista 4,4 i rowniez nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 to zainstaluj sobie OMEGI http://www.omegacorner.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...