p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 miałem się skontaktować w środę z gościem od zasilaczy i obudów (m.in chieftec) ale formatowałem dyzia i mi sie adres e-mail skasowal :) prosze o kontakt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 jest cuś takiego ja Prywatna Wiadomość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 terazz jestem na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wiec dsory, jutro jestem od 7 rano to pgadamy, cyaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 a poza tym jakbyscie byli slepi to jest takie cos pod kazdym postem jak e-mail button czy to tak ciezko w niego walnac zeby sie mejl pokazal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie pod każdym oj nie. tylko jeśli zaznaczysz w profilu że chcesz aby inni go widzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie pod każdym oj nie. tylko jeśli zaznaczysz w profilu że chcesz aby inni go widzieli. no tak ale post jest o naszym koledze Holmanie a ja nie widze zeby on nie mal tego butona na dole wiec dla mnie to jest szczyt lamerstwa zeby nie widziec tego albo jak slusznie zauwazyles nie wyslac prywatnej widomosci tylko zasmiecac forum ech niedobrze mi sie robi jak widze takie lamerstwo .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 kij z lamerstwem, niestety będzie żyło wiecznie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 lamerstwo ? , Ośla Łouczka :) jest chyba po to , a co wolelibyscie zebym to wrzucil na hardware :), i tak by to przezucili tu a pozatym nie ptrze na te naciski pod postami ludzi bo mi sie niechce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 lamerstwo ? , Ośla Łouczka :) jest chyba po to , a co wolelibyscie zebym to wrzucil na hardware :), i tak by to przezucili tu a pozatym nie ptrze na te naciski pod postami ludzi bo mi sie niechce. to jest wlasnie lamerstwo !!! po to sa teprzyciski i ty masz oczy by nie smiecic glupimi postami na forum, jak masz sprawe do konkretnej oosoby to pisz do niej na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...