heist Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Doradzcie mi co mam wybrac, na mojego HIS 9600 PRO: VGA SILENCER rev.3, czy Rewoltec, czy Zalman ?? Ktory z nich ma najlepszy stusounek wydajnosci do ceny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Doradzcie mi co mam wybrac, na mojego HIS 9600 PRO: VGA SILENCER rev.3, czy Rewoltec, czy Zalman ?? Ktory z nich ma najlepszy stusounek wydajnosci do ceny ?? vga silencer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 to zalezy czy jeszcze chcesz pamiatki krecic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 no oczywiscie ze chce krecic pamieci ! :] czy VGA SILENCER + jakies miedziane radiatorki (niskie -9mm) bylo by najlepszy rozwiazaniem ???? czy polecacie mi co innego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Tak te rozwiązanie było by najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...