spyker (banan) Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 dlaczego moja płyta udostepnia tylko napiecia od 1,625 do 1,75 kolega ma ta sama plyte a ma napiecia 1,5 do 1,85 prosze pomozcie mi moze to wina biosu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zaktualizuj bios do najnowszej wersji i zobacz (ale wątpie żeby pomogło :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Mój kolega ma taką samą płytę z napięciami od 1,5 do 1,85 i chodzi na pierwotnym biosie... Przeczytaj manuala, może należy przestawić jakąś zworkę, tak jest na moim asusie, standardowo mam napięcia do 1,8 a po przestawieniu zworki do 2,1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Mój kolega ma taką samą płytę z napięciami od 1,5 do 1,85 i chodzi na pierwotnym biosie... Przeczytaj manuala, może należy przestawić jakąś zworkę, tak jest na moim asusie, standardowo mam napięcia do 1,8 a po przestawieniu zworki do 2,1 a moglbys mi napisac ktora on ma wersje biosu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 to jest wersja 6712 10 z 9 grudnia 2002 roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...