user13 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Gdzie za friko moge zalozyc e-mail zeby mi sie pokazywala koperta na psaku jak przyjdzie wiadomosc ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 konto jakiekolwiek plus jakis klient poczty np. thunderbird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user13 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ale na outlook nie dziala :>? zeby sie koperta pokazala :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nie wiem nie korzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Nie wiem jak outlook, ale outlook express wyświetla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user13 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Nie wiem jak outlook, ale outlook express wyświetla. to co ma ustawic zeby wyswitlil :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Sprawdzanie poczty co określony czas przy czym nie mozna zamykać OE. Tyle że zminimalizowany OE troche przeszkadza więc lepiej użyc dodatkowego programu np. HideOE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zainstaluj tlena . Dzięki temu będziesz miał konto tlena , meila , i jeszcze jak skonfigurujesz tlena to będziesz miał gg . Jak dostaniesz meila to nie tylko ci wyświetni od razu koperte w tray'u ale i jeszcze ci pokaże tytuł meila jakiego dostałeś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 A po dorzucenia do tlena pluginu MailNotification można sprawdzać wiekszą liczbe kont ocztowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 [...]można sprawdzać wiekszą liczbe kont ocztowych.A ja powiem więcej :wink: Będziesz dostawał powiadomienia ze wszystkich kont z których zdefinujesz w ustawieniach tej wtyczki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 To ja powiem jeszcze więcej :wink: Jak sobie skonfigurujesz tą wtyczke to dodatkowo zagra ci muzyka i automatycznie uruchomi się program do poczty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user13 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 brzmi ciekawie,thx 4 help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...