..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja sie sugierowalem > http://provector.gorzow.pl/~kris/seti/inde...nie=25&porownaj Patrz i podziwiaj a dziecko to ja mam ake w twoim wieku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: na tej www sa aktualizacje co 3 dni :) --------------- http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/t...eam_126605.html http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/t...eam_126605.html wez kalkulator i policz :) a ta wasza przewaga to jest barszczyk :) wpadnij jutro kolo 22 na te strony wyzej i znowu podlicz :) i co ci wyjdzie?? ze odrobilismy ponad 1000 jednostek :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 snap o 16 przwaga wynosila 14624 teraz wynosi 14005 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 NO ;)zobacz o 23 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wincent proponuje ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> poprawke na nowe daneokjj spoko ale itak wam troch zajmie zeby na przegonic my terz liczymy i to nie malo moja geupa liczy mniej wiecej 700 wu na tydzian :lol: Pozdr 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Powiem szczerze że ta wymiana userów forum całkiem mi się podoba :wink: Troche nas u was troche was u nas. jeżeli jednak chodzi o zmianę grupy to od nas do was nikt nie przeszedł :twisted: a od was do nas to juz z pięciu :twisted: :twisted: :twisted: coś w tym musi być.Zastanówcie się :D Jakby nie było cieszę się że nas doganiacie bo już nudno było, życzę powodzenia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zmniejszcie czcionkę w podpisie, bo naskarżę na Was i dostaniecie bana;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Fajnie 5 linijek głupot małą czcionką zajmujących więcej niż jeden sensowny napis. Weź się za belkę w oku swoim zanim okruchy u brata swego dostrzegać będziesz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 cztery ;| Przestrzegam regulamin, pozatym podpis i tak zajmuje mniej miejsca niż jedna linijka texu + awatar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Przestrzegam regulamin, pozatym podpis i tak zajmuje mniej miejsca niż jedna linijka texu + awatarA wniosek z tego taki, że albo zacznij pisać dłuższe posty albo... wywal awatar :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Przestrzegam regulamin, pozatym podpis i tak zajmuje mniej miejsca niż jedna linijka texu + awatarA wniosek z tego taki, że albo zacznij pisać dłuższe posty albo... wywal awatar :D etam, awatar musi być, a dłużych postów to mi się niechce pisać :D Trza jasno i węzłowato. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 moja geupa liczy mniej wiecej 700 wu na tydzian nooo to akurat tyle dziennie wysylam :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Panowie tweakowcy.Zmniejszę swój link w podpisie.proszę jednak o pozostawienie tego linka gdyz u nas na forum admini mają wszystko w d....Birdmanowi usunęli podpis,a ten zrobił sobie nowy i tak ma.Admini pewnie jeszcze trzeźwieją po świętach :wink: Więc dopuki birdman ma u nas ten podpis to ja bym apelował o sprawiedliwość :oops: pliis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Panowie tweakowcy.Zmniejszę swój link w podpisie.proszę jednak o pozostawienie tego linka gdyz u nas na forum admini mają wszystko w d....Birdmanowi usunęli podpis,a ten zrobił sobie nowy i tak ma.Admini pewnie jeszcze trzeźwieją po świętach :wink: Więc dopuki birdman ma u nas ten podpis to ja bym apelował o sprawiedliwość :oops: pliis hehe miło dla odmiany zobaczyć was na naszym forum, tylko że u nas nie ma przydzielonego modera do działu seti i każdy moder z pozostałych działów może moderować więc ciężko jest coś obiecać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 tak jezdzicie po naszych chlopakach, ze az mnie krew zalewa i chyba pomoge im troche odrobic straty. przestawie swoja machine UN na machine seti choc jestem przeciwny kosmitom ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 tak jezdzicie po naszych chlopakach, ze az mnie krew zalewa i chyba pomoge im troche odrobic straty. przestawie swoja machine UN na machine seti choc jestem przeciwny kosmitom ;]No to będą biedaczki miały wsparcie z Niemiec ;) Też nie lubie kosmitów, jak znajdę to im czółki z nerek powyrywam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 hm 23 15 policzylismy okolo 1400 uw wiecej ,przewaga zmalala do 13862 uw , ech 700 snapa poprostu zwala z nog :) , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 A ja zostane w kosmosie jak znajde hehe a ze nic nie znajde to zostane w Barwkompie Masonem hehe :wink: Pozdr :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ech 700 snapa poprostu zwala z nog :) , przepraszam ale ... 889 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 snap mialo byc 500 od 1szego marca wiec teraz musisz po tysiac wysylac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 chyba musze zaczac liczyc na kalkulatorze :) no co?? zobacz tu http://setiatwork.com/cgi-bin/wkystat.pl?g...?group=Tweak.pl 999 uw :lol: masz 1k praaawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 no chcialem to powiedziec 999 ze moj apel pomogl ale przewaga Barwkompu nie maleje obecnie 14305 nadrobili troche ! MOBILIZAAJCA dodalem do nas Celka 400 mhz 24h i Antka 1800XP nie krecony Dodawajcie nawet tryple jak ten celek czas sie nie liczy kazde WU WAZNE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No tak u nich pelna mobilizacja! Obudzili sie ze swiatecznego letargu! Tomba, Deel sel, Fiut, Serwer Barwkomp, Serwer GG, bo w/w przez Swieta spali. No fajnie jak sie cos dzieje. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 licze juz seti, ale nie moge dolaczyc do teamu ani setidrivera sciagnac. niech ktos z doswiadczonych wpadnie do mnie na gg ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 i juz ;] jutro trzeba wyskoczyc do kumpla i zainfekowac kafejke ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Widze, ze masz bardzo poprawny tok myslenia, ciesze sie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 jak to jest z maybachem ?? wczoraj ostro jechal dzisiaj ZEROOO nie kminie tego jak on wysyla :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No i jaktam doganianie nas :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdr :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 po co piszesz cos na tym forum ?? posty tego typu czyli " jak doganianie nas " etc sa kretynskie napisz cos madrego albo wogole nic moze na barwkompie to normalne ale u nas NIE jak nie pasuje to out od nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 po co piszesz cos na tym forum ?? posty tego typu czyli " jak doganianie nas " etc sa kretynskie napisz cos madrego albo wogole nic moze na barwkompie to normalne ale u nas NIE jak nie pasuje to out od nas moglbys sie wkoncu uspokoic? to ze wysylasz sporo jednostek nie oznacza ze wszystko ci wolno; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 cooo ?? cos ci nie pasuje ?? wincent pisze glupie posty , osmiesza NAS ( ciebie tez ) a ty do mnie ... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...