Skocz do zawartości
spiderman6666

Cwany ten Brawkomp

Rekomendowane odpowiedzi

Moja myśli, że jak moja by siedziała na chacie to by była większa zabawa ale twoja mówi żebym liczyła wię Twoja ma większą czy moja ma rację.

Ludzie jak ktoś nigdy nie złapie bakcyla rywalizacji to trudno zawsze można zapisać się do najlepszej drużyny z USA i będzie się Namber One

Pozdrawiam T&B

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm w zwiazku z tematem wlasnie udalo mi sie naklonic do wsparcia naszego teamu 2 osoby

Funkyyy bedzie liczyl dla nas na pIV oraz kolega lukas z dorobkiem okolo 1500 unitow

Witamy panowie serdecznie

Ps

Pozdrowienia dla Wincenta :) , czabylo mnie nie denerowac tak zonka byla zla ze przy kompie siedze , ale w 2,5 godziny 1500 jednostek i 2 userow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic!!!Zobaczymy jak Tweaki odrabiają straty,jak dla mnie fajnie bo widać że równe z nas Teamy i idziemy łeb w łeb.Jak nas dogonią i przegonią to my ich znowu.Najgorzej bedzie jak dotrzemy w końcu do 1 miejsca w Polsce to wtedy będzie walka że hej.

Pozdrawiam team Tweak.pl i dziękuję za gościnę.Nawet fajnie tu u was.

Jak pozwolicie to może zapodam u was raport tygodniowy jak nasze forum nie ruszy do poniedziałku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety maleje ale napewno juz niedługo znowu będzie rosła bo tweak przyjął pary userów z duża liczbą WU i dlatego, ale teraz pewnie będzie odwrotnie.

Pozdrawiam.

PS:

Zmieńcie szas na Forum bo jeszcze jesteście ziomowi :P :D :twisted: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy jestem jak wyglądać będą stare wontki na forum InfoPC o ich liczeniu SETI i gniciu z Tweaka, jak cała baza danych poszła w pisz.....du, teraz pewnie odwarzają co się da. Bida z nędzą no i coś drużyna BARWniKOw_MU sypie się aż żal za tył.ek ściska.

Już my na górze 19:30 ale to wynik protestu członków BARWKOMU, pewnie jak pozbierają się do kupy to wrucą ale my już daleko z przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...