maluszek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wiem, wiem, staroć na maxa. ale nie trza mi nic innego bo to będzie serwek. mam tylko pytanie bo słyszałem, że są problemy z kompatybilnością pamięci. potrzeba mi 2x256MB lub 1x512MB SDRAM. Płyta biega na 66MHz, a pamiątki są głównie 133MHz, do tego 1- i 2-stronne. co wybrać? Pozdrawiam, M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Więc na 810 pamięc może śmigać na 100 kiedy proc idzie na 66 Co do pamiątek to i810 nie jest aż tak wybredny jak BX Stosuj z zasady dwustronne.Co do pamięci to nie wiem kto jest vendorem płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a co z jednostronnymi? niekompatybilne? droższe/tańsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Z azasady na starszych płytach dzieliło niektóre na pól. Co do ceny to qpisz i takie i taki. SDR to SDR dla handlarzy jak wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...