Gość Wintereq Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witam Założyłem sobie oddzielne konto dla reszty ludziska w domu, ja mam konto administratorskie, a oni własne. Ustawiłem tam wszystko, poczta chodzi, GG i inne programy internetowe chodzą, ale o dziwo jak włączam IE i wpisuje adres strony to pojawia mi się komunikat - Nie można wyświetlić danej strony. Nie wiem co jest grane do cholery, jak wejdę do konta administratorskiego to net chodzi lux. Drugie pytanie: jak mogę ustawić na koncie administratorskim by ktoś kto jest na tym drugim koncie (ograniczonym) nie mógł wejść do katalogów systemowych i katalogów, które zabraniam mu otwierać, gdzie coś takiego można ustawić? Pozdrawiam Winter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 2. Partycje muszą być NTFS. Opcje zabezpieczeń są we własciwosciach folderów tylko najpierw chyba trzeba wyłączyć proste udostępnianie w Opcjach folderów zeby te opcje się pokazały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...