pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 tak sobie czytam i nie za dobrze sie wypowiadaja o tych pamieciach... Actually after reading all the OCZ horror stories i promptly cancelled my order and got a set of Muskin PC2400 cl2 for 10 bux more... Hopefully it'll be good news. a co wy o nich myslicie.. bo ja chcialem kupic pc3000 do swojego asus`a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A po co CI ? jak masz P4, który teraz pewnie działą na FSB 160. Lepsze memorki Ci juz chyba nie potrzebne :) Rozumiem gdybys mial odblokowany mnoznik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Też jestem nimi zainteresowany ale chciałbym mieć pewność, że będą poprawnie działać na KT266A ! Czy OCZ3000 rev.2 to te, które poprawnie współpracują z VIA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A po co CI ? jak masz P4, który teraz pewnie działą na FSB 160. Lepsze memorki Ci juz chyba nie potrzebne :) Rozumiem gdybys mial odblokowany mnoznik :) no spox.. tyle ze mam ustawiony dzielnik 4:5 bo kingstony pc2100 nie wyrabiaja na 160 a moge dac dzielnik chyba 6:5 lub cos w tym stylu.. na pamiatkach byloby wtedy cos okolo 370mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 chyba ze tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja czytalem tez ze ocz pc 3000 nie ida na 1 t przy wyzszych fsb wiec nie sa zbyt agresywne, dlatego ja sam planuje i radze poczekac na pc 3200. Pytanie tylko czy OCZ czy Microny czy Corsairy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ale według mnie Microny sa najlepsze tylko trzeba troche poczekac i napewno beda tansze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Tak, ale OCZ PC3200 jest CL2.5 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 E tam ja wole poczekac az pamieci stanieja. Po co teraz tyle kaski wydawac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ehh jak widze te wszystkie dyskuje :P Po co kupować OCZ PC3000 bo wyjdą niedługo 3200... Tak ale będą droższe o około 50% Idąc waszym tokiem myślenia - po ch#$% kupować PC3200 - przecież wyjdą tez PC5600 :P :P :P Ja jestem zadowolony z PC3000 a i tak nie wykorzystam ich do końca... wystarczy mi że pracują do fsb 200 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja kiedys kupilem sobie jakies noname pc2100 z mnustwem kolorowych naklejek ktore pozrywalem i okazalo sie ze mimo jakis kijowych napisow VM itd memorki sa 7ns i ze kreca sie na 172mhz z timingami 8842222 (na epoxie 8k7a+) i na 192mhz z timingami na maxa wolnymi : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ehh jak widze te wszystkie dyskuje :P Po co kupować OCZ PC3000 bo wyjdą niedługo 3200... Tak ale będą droższe o około 50% Idąc waszym tokiem myślenia - po ch#$% kupować PC3200 - przecież wyjdą tez PC5600 :P :P :P Ja jestem zadowolony z PC3000 a i tak nie wykorzystam ich do końca... wystarczy mi że pracują do fsb 200 :P Ale myslac logicznie po kiego teraz 500 złoty wydawac na pamieci? Dla mnie to jest zboczenie :). Ja poczekam kupie taniej sprzedam i mniej na tym interesie strace :P. Kupilem Durona 600 zamiast Athlona. Teraz sprzedaje Durona kupuje Antka 1GHz i trace tylko 20zł. Sprzedam Antka kupie Antka w o,13 i strace gora 70zł. Moim zdaniem warto czekac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Myślałem, że rozmawiamy o szybkim sprzęcie :P a nie o tym kto ile straci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A ja uwazam ze warto wydac kase na pamieci! Procek to procek - czesto sie zmienia..dlatego postanowilem ze nie wydam na procesor wiecej niz 300zl. Ale pamieci to inna sprawa... jak czesto zmieniacie pamieci? Intelowcy(Celek) jada na pamieciach przedpotopowych. Zmiana pamieci nie zachodzi nawet przy zmianie plyty glownej (czasami jenak jest to konieczne). Kupujac teraz szybkie DDR'y mozesz zrobic sobie sprzecik o ktorym inni moga tylko pomazyc ( szybka szyna to jest to - w tym drzemie moc) a nie w GHz na procku!!! Reasumjac...juz nie moge sie doczekac kiedy zmienie pamieci :) chodza mi na 155 - ale to jeszce nie to :) - narazie jednak pracuja na 133(266) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja jestem zadowolony z PC3000 a i tak nie wykorzystam ich do końca... wystarczy mi że pracują do fsb 200 :PMasz może pod ręką ;) jakąś płytę na KT266A (najlepiej 8KHA+)? Byłoby super gdybyś sprawdził jak one pracują na tej płycie, czy są też takie problemy jak u Liska? Przy okazji ciekawostka - podobno 8K3A+ to jedna z dwóch płyt na której te (OCZ 3000) pracują najlepiej (ma rekomendacjć OCZ) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ehh jak widze te wszystkie dyskuje :P Po co kupować OCZ PC3000 bo wyjdą niedługo 3200... Tak ale będą droższe o około 50% Idąc waszym tokiem myślenia - po ch#$% kupować PC3200 - przecież wyjdą tez PC5600 :P :P :P Ja jestem zadowolony z PC3000 a i tak nie wykorzystam ich do końca... wystarczy mi że pracują do fsb 200 :P No tak, ale do Polski nie trafią OCZ PC3000 rev1, tylko od razu rev2. Tak samo niedługo będą OCZ PC3200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Tak samo niedługo będą OCZ PC3200 :)Masz jakieś przecieki (np.4Maxcool)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Masz jakieś przecieki (np.4Maxcool)? Nie potwierdzam i nie zaprzeczam :P W każdym razie niedługo to wpadnie w moje łapki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam :P W każdym razie niedługo to wpadnie w moje łapki :P Jakiś przybliżony termin :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam :P W każdym razie niedługo to wpadnie w moje łapki :P Zdaję się, że serwis rozwija się we właściwym kierunku (stałe dostawy największych nowości), jeszcze żeby recenzje były pisane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jakiś przybliżony termin :?: Sprawa kilku(nastu) dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...