Skocz do zawartości
Elektron

Płytka do podkręcania :)

Rekomendowane odpowiedzi

epoxy są o tyle ciekawe )przynajmniej te pod amd) że mają troche wyższe zakresy napięcia niż normalna mobo. jak normlana ma 1,85 na maxa, a tu taki epox ma 2,2v c odaje ogromne możliwości oc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nalezy zapominać też o Abitach i Asusach :)

Kolego, chyba jeszcze powinniśmy powiedzieć nie zapominajcie o Soltekach :mrgreen: , ale jak wyjdzie obiecywany nowszy BIOS.

Obecnie Asus prezentuje mniej więcej takie możliwości w overclockingu jak Soltek. Coż, Asus nie jest już takim liderem w jakości jak był za czasów chisetu BX - Asus P2B-F, to była płyta !!!

Abit, troche traci na swoich "kontaktach" z ECS'em. Moim zdaniem ich największym sukcesem był BH6, który godnie rywalizował z Asusem P2B-F. Wątpie czy kiedykolwiek powtórzy ten sukces.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co kto lubi ja teraz mam abita kx7-333 raid i jest to potęga do OC. bez ruszania zasilania pamięci 333 idą na 420 a proc z 1600+ wstał na 2000+ bez ruszania zasilania. wszystko na FSB 210/210 (proc/pamięc) totalna rewelka i to na max timingach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zapytanie. Jaką płytke główną zakupić?? ( żeby  się dobrze kręciłą) :D EPOX jest dobry??.Prosze  o rady i pozdrawiam :D

jeszcze zapomniales napisac na yaki proc :lol:

yak na p4 to proponuje Asus p4b533 - no chyba ze ktosik ma inne zdanie o tej mobo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...