Elektron Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mam zapytanie. Jaką płytke główną zakupić?? ( żeby się dobrze kręciłą) :D EPOX jest dobry??.Prosze o rady i pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A co MSI jest kijowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A co MSI jest kijowa? A czy ja tak powiedziałem?? Popronto chce wiedzieć :D moj kumpel chce kupić. ( nie ma neta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 epoxy są o tyle ciekawe )przynajmniej te pod amd) że mają troche wyższe zakresy napięcia niż normalna mobo. jak normlana ma 1,85 na maxa, a tu taki epox ma 2,2v c odaje ogromne możliwości oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Moim zdaniem Epox i MSI są równie dobre do podkręcania, ale skłaniałbym się w stronę Epoxa. Wciąż mam w pamięci wyniki jakie ludzie osiągali na Epox 8KHA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie nalezy zapominać też o Abitach i Asusach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie nalezy zapominać też o Abitach i Asusach :) Kolego, chyba jeszcze powinniśmy powiedzieć nie zapominajcie o Soltekach :mrgreen: , ale jak wyjdzie obiecywany nowszy BIOS. Obecnie Asus prezentuje mniej więcej takie możliwości w overclockingu jak Soltek. Coż, Asus nie jest już takim liderem w jakości jak był za czasów chisetu BX - Asus P2B-F, to była płyta !!! Abit, troche traci na swoich "kontaktach" z ECS'em. Moim zdaniem ich największym sukcesem był BH6, który godnie rywalizował z Asusem P2B-F. Wątpie czy kiedykolwiek powtórzy ten sukces. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 nie nalezy zapominać też o Abitach i Asusach :) Nie lubię Abit'ów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 co kto lubi ja teraz mam abita kx7-333 raid i jest to potęga do OC. bez ruszania zasilania pamięci 333 idą na 420 a proc z 1600+ wstał na 2000+ bez ruszania zasilania. wszystko na FSB 210/210 (proc/pamięc) totalna rewelka i to na max timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: zalezy pod jakiego procka?? pod Athlona oczywiscie EPOX 8KHA+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 PS - proponuje poczytać http://www.viahardware.com/faq/kg7kr7/kx7333faq.htm i linki do innych serwisów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mam zapytanie. Jaką płytke główną zakupić?? ( żeby się dobrze kręciłą) :D EPOX jest dobry??.Prosze o rady i pozdrawiam :D jeszcze zapomniales napisac na yaki proc :lol: yak na p4 to proponuje Asus p4b533 - no chyba ze ktosik ma inne zdanie o tej mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...