uSh! Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Jako ze dystrybutor mojej karty wymienia mi FX5900 na FX5950 (za darmo :)) chcialbym zeby ktos z porownywalnym systemem do mojego zrobil testy wydajnosci do knfrontacji. Zdaje sobie sprawe ze ATI obecnie bije NVIDIE... Ale taki forumowy tescik chyba nie zaszkodzi?? Bylby ktos chetny? Testy na standartowych taktowaniach + wykreconej karcie, w 3D Mark'u '03 i kilku gierkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 przyznaj sie co ty temu "dystrybutorowi" musiales zaoferowac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wdziecznosci i nic wiecej ;) a co do "testu" to nikt nie chce sie zmierzyc :P ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...