mlody_gniewny Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Jakie jest optymalne napięcie dla tego procka . Jest na nim napisane 1.75 a ile mogę dać najwięcej żeby uniknać spalenia ? Czy warto go podkręcać do 904 MhZ ? Do tylu dopuszcza moja plyta ale system się wiesza więc chce zwiększyć napięcie ale się boję dlatego pytam o bezpieczny Voltage . Co to jest L2 Latency w CpuID w Tweaks ? Dzięki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 zwiekszaj napiecie stopniowo i podgladaj temperature. Nie dopość do przekroczenia 2 voltów albo temperaturki powyzesz 50 -60 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 czestotliwosc pamieci L2,,, w starszych procach nie dzialala full speed z prockiem tylko dwa trzyrazy wolniej,, byla tez poza ukladem na plytce od procka,,, u ciebie jk sie nie myle w cooperminie masz kejsz 1:1 czyli ful spid w ukladzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Wiem już wszystko . Zgadza się mam L2 Full Speed . Co do kręcenia to daję sobie spokoj . Dałem 1.85 V i nic . Problem tkwi raczej w tym że płyta nie potrafi taktować pamięci asynchronicznie czy jakoś tak . Dzięki za pomoc . Zostaje przy 866 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...