Elektron Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Instalowałem SpeedFana i odinstalowywałem go chyba z 3 razy i bawiłem się wszystkim co tylko można było!! A on cały czas mi wyświetla jedną temperaturkę i jeszcze nigdy sie nie zmieniła!! Co z nim jest?? Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 moze nie lubi twojej plyty :P :P a konfigurowales program i patrzyles w to co wyswietla w ramce u gory jak sie uruchamia czy nie ma bledow i kolizji podczas proby odczytu danych z szyny SMbus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 :arrow: nie wiem, ktora wersje uzywales, ale sciagnij najnowsza i sproboj. jak nie pomoze, bedziemy myslec dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 A moze niektore sensorki wylaczyles w konfiguracji? Najlepiej jak odinstalujesz program to skasuj katalog SpeedFana i dopiero instaluj nowa werjse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 :arrow: nie wiem, ktora wersje uzywales, ale sciagnij najnowsza i sproboj. jak nie pomoze, bedziemy myslec dalej :) To raczej musimy pomyśleć dalej bo wszystko sprawdzałem i wszystko robiłem i mam najnowszego Speedfana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Instalowałem SpeedFana i odinstalowywałem go chyba z 3 razy i bawiłem się wszystkim co tylko można było!! A on cały czas mi wyświetla jedną temperaturkę i jeszcze nigdy sie nie zmieniła!! Co z nim jest?? Pozdro...A która temeraturka się nie zmienia - ta w tray'u? czy żadna z wyświetlanych w oknie głównym speedfana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...