Skocz do zawartości
daniel11111

Co zmienic w moim kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodza z prozba. Powiedzcie mi co nadaje sie do wymiany. Byc moze tak ze sprzedac stary sprzet i dorzucic cos nowego, zawsze taniej :D

konfiguracja

Athlon 2500+ barton

512 ddr 400mhz

Asus A7V8x-X

Barracuda 7 120 gb

Pixelview GF fx 5600 256 ddr

jakies tam chlodzenie wodom

Zasilacz Cadegon 300W

procek jest krecony do 2 ghz ale jak dam wyzej siada mi windows :-(

na benchmarku 2001 se w rodzielczosci 1024x768 9000 pkt. Prosze o pomoc co zmienic. Raczej nie chce wydawac duzo pieniedzy ale rozne sugestie wezme pod uwage bo czasami pewnie warto wydac troche kesza im iec dobry sprzet. pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisales jeszcze ile chcesz kasy wydac ;) Najpierw wymienilbym zasilke na dobrego i w miare taniego chiefteca 360W . Do tego musisz zmienic grafe i najslabsza jaka bym na twoim miejscu kupil to Radek 9500Pro albo zastanowil sie od razu nad 9700 (ewentualnie modowalny 9800SE) .

"Jakies tam chlodzenie woda..." :D mam tylko nadzieje ze to nie jest CPC ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie na pierwszy rzut mam 500 zl. Potem musialbym uzbierac na nastepne czesci. Aha wolalbym zeby to nie byly drogie wymiany a o GF fx5900 albo radku 9800xt to sobie moge pomazyc :P. A co mu jeszcze dolozyc tak jak tutaj jest zdjecie obudowy zeby to troche ladniej wygladalo bo trzeba przyznac ze niezgrabnie teraz komp wyglada, chlodzenie wodne np i na to wiatrak :][/img]http://www.sakklan.prv.pl/komp.JPG[/img]http://www.sakklan.prv.pl/komp2.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi