wasiela Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 oto moje strony a właściwie ich projekty bo nie wiem o czym je zrobić Strona nr1 Strona nr2 Strona nr3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hmm.... ladne :] w szczegolnosci ostatnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 1 i 2 nie podobaja mi sie - ta pierwsza sie rozjezdza 3 - spoko moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 takie srednie, najbardziej mi sie podoba o telefonach komorkowych to takie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Pierwsza nie dziala poprawnie, druga calkiem ok, a trzecia w ogole sie nie otwiera... Tzn. dalem jej kilkadziesiat sekund a tu ciagle sliczny bialy ekran. Nie ma to jak TPSA, hostuje te strone, ja przez neostrade ja otwieram, a w sumie g... z tego wychodzi :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 z tego co widze to tylko tobie niedziała czyżby TEPSA zaczęła jeszcze więcej blokować , może niedługo będziemy tylko mogli wchodzić na strone Tpsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Fajne stronki,ladny projekt i spoko wykonanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Spoko jest ta z komórkami, najbardziej mi się podoba, ale zmień hosting bo strasznie wolno chodzi na neo+ :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Spoko jest ta z komórkami, najbardziej mi się podoba, ale zmień hosting bo strasznie wolno chodzi na neo+ :|. nie wiem czemu u was wolno chodzi ja na sprawdzałeś stronę na różnych kompach i u różnych dostawców internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...