Zulusman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Właśnie się zabrałem do mierzenia.... wszsytkie napięcia poza 3.3 zmierzone.... gdzie mozna dostac 3.3 V ???? wynik z MBM mnie bardzo niezadawala... (2.75!!!) a na reszcie było duże przekłamanie...wiec myślę ze nie potrzeba od razu nowego zasilacza :) Mam płyte 8RDA+, jesli to wazne HELP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overlocker Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Nie martw sie stary... to napiecie 2.75 to jest napiecie twoich pamieci ram... sam sie kiedys dziwilem, ale na wszystkich EPoXach w tym miejscu jest wlasnie pokazane napiecie RAM :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hehehehe...nnnooo tak :D no a powie mi ktoś jak to zmierzyć...bo przecież miernikiem jak przyłoże to mi nie pokarze z pamięci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hehehehe...nnnooo tak :D no a powie mi ktoś jak to zmierzyć...bo przecież miernikiem jak przyłoże to mi nie pokarze z pamięci :D Przyłanczam się do pytania , jak zmierzyć 3.3V :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hehehehe...nnnooo tak :D no a powie mi ktoś jak to zmierzyć...bo przecież miernikiem jak przyłoże to mi nie pokarze z pamięci :D Przyłanczam się do pytania , jak zmierzyć 3.3V :?: pin 1 lub 2 w wtyczce atx albo 4 lub 5 w aux... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hehehehe...nnnooo tak :D no a powie mi ktoś jak to zmierzyć...bo przecież miernikiem jak przyłoże to mi nie pokarze z pamięci :D Przyłanczam się do pytania , jak zmierzyć 3.3V :?: pin 1 lub 2 w wtyczce atx albo 4 lub 5 w aux... O dzięki bardzo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A ja gdzieś czytałem ze można zasilacz odpaliś na "sucho" czyli bez mobo :D tylko trzeba któreś piny we wtyczce ATX zewrzeć. Wie ktoś które? Pytam tylko z ciekawości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Mam chyba na to gdzieś linka...jak znajdę to się podziele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Co do: pin 1 lub 2 w wtyczce atx albo 4 lub 5 w aux... chcę zmierzyc napięcia w czasie działania komputera przy największym strecie...myślałem o jakiejś ściezynce na mobo czy czymś podobnym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Co do: pin 1 lub 2 w wtyczce atx albo 4 lub 5 w aux... chcę zmierzyc napięcia w czasie działania komputera przy największym strecie...myślałem o jakiejś ściezynce na mobo czy czymś podobnym ;] No to wte wejścia od wtyczki aux wsadzić igły potem miernik przymocowac i jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A ja gdzieś czytałem ze można zasilacz odpaliś na "sucho" czyli bez mobo :D tylko trzeba któreś piny we wtyczce ATX zewrzeć. Wie ktoś które? Pytam tylko z ciekawości... Ten zielony polacz z masa(czarny) i zasilacz odpali, lecz taki mierzenie nie ma sensu. Napiecie 3.3v to pomaranczowy kabelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A ja gdzieś czytałem ze można zasilacz odpaliś na "sucho" czyli bez mobo :D tylko trzeba któreś piny we wtyczce ATX zewrzeć. Wie ktoś które? Pytam tylko z ciekawości... Ten zielony polacz z masa(czarny) i zasilacz odpali, lecz taki mierzenie nie ma sensu. Napiecie 3.3v to pomaranczowy kabelek. Ja nie chce nic mierzyc w ten sposób, pytam z ciekawości bo gdzieś o tym czytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...