metal Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Mam pytanie, bo idzie osiemnacha i myśle o prezencie i wymyśliłem 'rowerek' :] taka kona stuff mi się podoba i chciałbym se ją sprawić tylko że nie wiem gdzie moge takie coś dostać i chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś wie gdzie na śląsku można załatwić taki rower, ew. jakiś sklep internetowy. A tu link do tej "mashynki" :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 już znalazłem jeden sklep w gliwicach, ale jak ktoś jeshcze ma jakieś info może dać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 już znalazłem jeden sklep w gliwicach, ale jak ktoś jeshcze ma jakieś info może dać :]widzisz jakie to proste :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 we wrocku jest jeden sklep kony i gary fishera :) a tak przy okazji to polecam www.bikepl.com i forum tam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=rowe...r=2004&ident=89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Hehe. W Gliwicach jest troche sklepów z rowerami. 2 "Cyklo 2" i jeszcze kilka innych z czego jeden całkiem spory [na placu Piastów]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...