elephant Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Witam wszystkich :) Mam takowa konfiguracje: ASRock K7S8X 512MB Kingston 333 CL 2.5 AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte Radeon 9200 64MB (128bit) WD 80GB 8cache System winXP SP1 +wszystkei poprawki AGP Driver 1.17 Catalyst 4.2 Nic nie jest krecone. i... w 3DMark 2001 - 7149 czy to troche nie za slabo ? Czytalem co znalazlem na temat plyty na TWEAK, w necie na temat podobnych konfiguracji... Jedyne co znalazlem dla podniesienia wydajnosci to inny bios i kombinacje... Co o tym sadzicie ? Nie za slabo jak na taka maszyne ? Co robie zle ? Moze inne stery do AGP... sam nie wiem... Drugie pytanie jest takie - nie stac mnie obecnie na zasilke - w planach Chieftec 420 i mam do wyboru 230 Enlight albo 350 Megabajt - co z tych dwoch bedzie lepsze do mojego zestawu zeby pociagnelo do maja ? Sprawdzony i dobry Enlight czy mocniejszy, ale denny Megabajt... Dzieki za wszelkie odpowiedzi i nie wysylajcie mnie do dzialow z zasilaczami prosze bo ja wiem, ze oba wybory sa fatalne, ale zakup niestety dopiero w maju :( Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Przecież to Radeon 9200, nic nie kręcone, to co Ty byś chciał za wyniki mieć 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 3DMark w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Taką samą ocenę dostaję na swoim sprzęcie bez kręcenia. Po prostu z tej karty więcej się nie wyciśnie :( na początku miałem zasilacz Megabajta 350W i tragicznie trzymał napięcia, ale z kolei Enlight jest trochę słaby... jak to tylko chwilowo to weź Megabajta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elephant Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dzieki serdeczne za wszelkie odpowiedzi :) No na szczescie w maju zasilka, a potem Radek 9800 PRO :D Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...