Zimny Herbert Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Kupilem LG F900P, monitor nie trzyma ustawienia szerokosci i zawsze po ponownym wlaczeniu po dluzszej przerwie obraz jest zwezony i rozszerza sie po czasie, czy tak ma byc ?? Mam juz trzeci egzeplarz bo wymienialem go myslac ze to usterka. Zreszta dalej tak mysle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tak ma być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Herbert Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dlaczego, mowisz powaznie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tak ma być i już. ja w NEC też to mam i widziałem wiele monitorów to ma. do tego u mnie jest pompowanie obrazu . jak przełanczam z ciemnego na jasne to obraz się rozszerza. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Tak ma każdy monitor CRT (nie wiem jak jest w LCD) te "deformacje" ekranu spowodowane są tym że kineskop nie jest rozgrzany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Herbert Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dziwne, do tej pory mialem higscrena 17" i czegos takiego nie bylo, niezbyt dobrze to swiadczy o monitorze chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Niestety ale LG z serii P tak mają :( Ja mam tak na swojej 17.Jest to podobno do naprawienia - tak twierdzi przedstawiciel LG. Z początku chciałem to zrobić, ale widząc podejście autoryzowanych serwisów LG do mojego problemu dałem sobie spokój. Nie chciałem aby przy okazji rozregulowali mi inne parametry monitora. Ale jeśli mocno Ci zależy to z pewnością można tą wadę wyeliminować. Podobno chodzi o któryś z rezystorów, który nie jest stabilny temperaturowo. Swoją drogą to dość dziwne, że LG nie rozwiązała problemu od kilku już lat, gdyż mój monitor ma ponad 3 lata. Czyżby zapewnienia przedstawiciela LG nie były prawdą :?: A poza tym obraz jest extra :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Herbert Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Moze to drobnostka ale gdybym o tym wiedzial to bym go nie kupil, placi sie tyle kapuchy a tu co, jestem pewien ze np w Niemczech takiich monitorow nie znajdziesz w slepach, z taka wada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ja to mam na lg flatron 775ft" a w dodatku gdy mam ciemne tło na ekranie to tak przy środku jak się wpatrzę dobrze widzę 2 paski nieco ciemniejsze, nie wygląda to zbyt dobrze jak się w to wpatruje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...