lopik_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ściągłem cfosa ze strony http://www.cfos.de/index2_e.html i mam problem gdy chce zainstalować to wyskakuje mi taki błąd: wiecie czym to może być ??? jeśli tak to pliz o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wiecie czym to może być ???Tak wiem , brakuje mu pliku cfosdata.foo :wink: Możliwe że paczka którą ściagnąłeś jest uszkodzona i nie ma tego pliku przy rozpakowywaniu , chociaż mało prawdopodobne. Spróbuj przed instalacją wyrzucić wszystkie śmieci z tego tempa i dopiero wtedy uruchomić setup . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ale ja jak to ściągnąłem to to nie było spakowane a pliki z temp-a już usuwałem i też nic nie dało HELP :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Każda instalka jest spakowana , przecież nie musi być pakowana .rar'em czy .zip'em :P Jeżeli dalej mi nie wierzysz to zobacz pierwsze słowo w twoim screenshot'cie :wink: Wogóle to ściągnąłeś odpowiednią wersje cFos'a ??? Czy pasuje pod twojego windowsa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tak dobrą wersje do xp a ta instalka to exe ściągnołem to: :arrow: http://www.cfos.de/cfos-nt-2000-xp-v524.exe i nie idzie PS. a może znasz jakieś inne miejsca skąd można by ściągnąć cFosa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 PS. a może znasz jakieś inne miejsca skąd można by ściągnąć cFosa ?? http://www.google.pl/search?q=cfos-nt-2000...UTF-8&hl=pl&lr= Właśnie sie zastanawiam czemu ci się nie chce zainstalować ten cFos :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 dalej nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Może ściagnij sobie starszą wersje cFos'a i po udanej unstalacji zrób Live Updates do najnowszej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tylko skąd tą starą wersje <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...