maluszek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Krótkie pytanko: Widział kto węże eheima w jakimś sklepie w Krakowie? Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nie wiem jak u was ale poszukaj w wypasionych sklepach akwarystycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 wypasiony = w hypermarkecie? czy może jakiś lokalny sklepik? bo u nas siakoś nie widziałem. ale może za mało szukałem :mrgreen: - w poniedziałek jadę na wężowe łowy :mrgreen: ... Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Ostatnio otwarli niezły sklep Zoo-logiczny w Carefur na zakopiance wydaje mi się że je tam widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 znajdz sklep kakadu, tam maja tanio (9 zeta za metr) , pompki tesh b. tanie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Ostatnio otwarli niezły sklep Zoo-logiczny w Carefur na zakopiance wydaje mi się że je tam widziałem. Bardzo fajny sklep. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 znajdz sklep kakadu, tam maja tanio (9 zeta za metr) , pompki tesh b. tanie!!!!! te kakadu to jakaś sieć sklepów zoologicznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...